تقریبا بیش از 700 نفر از مردم ایران با امیدواری برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردند. با این حال آخرین دقایق ثبتنام و حضور اکبر هاشمیرفسنجانی و اسفندیار رحیممشایی همه چیز را تغییر داد،
Wisconsin Public طی تحلیلی نوشت: حتی بحث نامنویسی سعید جلیلی، مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران هم کمرنگ جلوه کرد؛ بحثی که در واقعیت کمرنگ نبود. احمدینژاد تمام انرژی خود را روی اسفندیار رحیممشایی متمرکز کرده است.
محمدعلی شعبانی، پژوهشگر دانشگاه لندن، میگوید: « ثبتنام رفسنجانی حرکتی که خارقالعاده بود. خارقالعاده نه به خاطر اعلام کاندیداتوری رفسنجانی، بلکه به دلیل تغییر کلی بازی و تاثیر شگرف حضور او.»وحدتی که به عقیده اصلاحطلبان، برمیگردد به کارنامهای که پیشتر هاشمیرفسنجانی در سالهای اخیر برای خود برجای گذاشته است....
به اظهارات و سخنرانی های کاندیداها توجه کرده اید؟ برنامه جامعی برای ریاست احتمالی شان بر قوه مجریه تدوین کرده اند؟ دور اندیشی در کلامشان موج می زند؟ طرح چشم انداز مدیریتشان را برای حضور خود و کشور ارائه داده اند؟
در پاسخ به این پرسش ها و سوالات این چنینی فقط یک پاسخ را می توان قاطع گفت و آن هم : "نــــه".
در اغلب سخنرانی ها و اظهار نظرها و همینطور مصاحبه های کاندیداهای دوره یازدهم ریاست جمهوری تنها چیزی که به وفور یافت می شود نفی کاندیداهای دیگر و سرکوب آنهاست.
با وجود اینکه در حال حاضر در شرایط حساس سیاسی و بین المللی قرار داریم و باید به دنبال خلق یک حماسه سیاسی باشیم، بسیاری از کاندیداها نه تنها راه را برای بوجود آمدن حماسه بزرگ هموار نمی کنند، بلکه دست انداز هم به وجود می آورند.
در کشوری که قانون حکمفرماست و شورای نگهبان با قدرت و بدون توجه به فشارها کارش را پی می گیرد چه لزومی دارد که کاندیداهایی که هنوز صلاحیتشان تایید هم نشده در رابطه با سایر کاندیداها اظهار نظر کنند؟
کاندیدایی بالقوه از سرنوشت مبهم کشور در صورت پیروز شدن کاندیدای رقیبش سخن به میان می آورد و فرد دیگری از عدم توانایی اداره امور اجرایی توسط یک کاندیدای کهنسال .
کاندیدایی از مسمویت فکری و انحرافات اطرافیان یک کاندیدا صحبت کرده و کاندیدایی دیگر سخنرانی هایش را به تخریب تمام قد رقیبانش اختصاص می دهد .
در این فرصت کوتاه که تا انتخابات یازدهم ریاست جمهوری باقی مانده مدام سوژه به رسانه های معاند ندهیم و نامزدها به جای محکومیت سایر کاندیداها، عملکرد، برنامه ها، اهداف و چشم اندازهایشان را ارائه دهند تا ملت با عملکرد گذشته، حال و آینده افراد بیشتر آشنا شوند و حماسه ای بزرگ را خلق کنند.
به گزارش ادارهكل روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه، آیتالله آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با تاکید بر اینکه مهمترین وظیفه تمام مردم و مسئولان در انتخابات حضور و مشارکت حداکثری است، افزود: در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر شاهد شیطنت برخی رسانهها و دولتهای غربی و متاسفانه اذناب داخلی آنان هستیم که تلاش میکنند موضوع تقلب در انتخابات را در جامعه منتشر کنند؛ با این هدف که اگر نامزد خاص و مدنظر آنان رای نیاورد، ذهنها را به سمت تقلب سوق دهند.
رئیس قوه قضاییه مطرح کردن موضوع تقلب در انتخابات را «شگرد و توطئه برملاشده و لورفته» غربیها در انتخابات کشورهای مستقل دانست و با تاکید بر اینکه این شگرد در بسیاری کشورها از جمله در انتخابات سال 88 ایران به کار گرفته شد، تصریح کرد: دشمنان ما باید بدانند که مردم و مسئولان ایران اسلامی آگاه هستند و اگر کسی در مسیر فتنه جدید حرکت کند با برخورد قاطع و قانونی مواجه خواهد شد....
روزی که محمود احمدی نژاد در آغاز شکل گیری دولت اولش در سال 84 به طور رسمی از تریبون مجلس اعلام کرد با وزیران دولت نهم هیچ تعارفی ندارد و در صورتی که از عملکردشان راضی نباشد از کار برکنار می شوند،
«بسم الله الرحمن الرحیم؛ برویم». این سخنی بود که فاطمه رفسنجانی، یکی از فرزندان اناث رئیس تشخیص مصلحت، به نقل از ابوی خویش، پیش از حرکت به سمت ستاد انتخابات کشور عنوان نمود.
مانطور كه پيش بيني مي شد، حد فاصل ساعات 16 تا 18 شنبه 21 ارديبهشت بمب خبري انتخابات يازدهم رياست جمهوري رقم خورد و سعيد جليلي، هاشمي رفسنجاني و اسفنديار رحيم مشايي براي ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري وارد وزارت كشور شدند.
در اين ميان حواشي جالب توجهي در اطراف وزارت كشور و خيابان فاطمي رخ داد كه اهم آن را به روايت خبرنگار رجانيوز مي خوانيد:
* ساعت حدود 16.30 دقيقه بود كه دكتر سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي با پرايد دودي رنگ اش به وزارت كشور آمد؛ در اين ميان تعدادي از اراذل و اوباش اجاره اي كه به تدريج براي استقبال از هاشمي رفسنجاني حول وزارت كشور تجمع كرده بودند، به توهين به جليلي پرداختند اما وي بدون هيچ عكس العمل خاصي نسبت به آنها در جمع حاميان خود حلقه زد و وارد وزارت كشور شد.
پس از پایان ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری، از امروز بررسی صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان آغاز شده است.
بنابر قانون،شورای نگهبان حداکثر تا طرف ده روز باید نظر خود را درباره احراز یا عدم احراز صلاحیت کاندیداها اعلام کند.
سخنگوی شورای نگهبان اخیرا در یک برنامه تلویزیونی گفت کسانی که در فتنه سال 88 نقش داشتند صلاحیتاشان از سوی این شورا تایید نخواهد شد. موضوعی که به نظر مي رسد با اظهارات اخير ارشدترين مقامات امنيت كشور، هاشمی رفسنجانی را نيز در جرگه اين افراد قرار دهد.
در حالی که هنوز حتی 24 ساعت از اعلام کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری نگذشته، منابع ضدانقلاب، فتنه و طرف خارجی حمایت صریح از وی را آغاز کرده اند.
این حمایت ها چنان پرحجم و دارای ادبیات متنوع است که می توان حدس زد از قبل آمادگی کاملی برای آن وجود داشته است.
هاشمی دیروز در آخرین لحظه برای کاندیداتوری ثبت نام کرد.
یک سوپر دو قطبی؛ مصاف اکبر و اسفندیار؛ این یک تیتر معمولی برای یک رسانه دولتی نیست، بلکه سناریویی است که ماههاست طرفداران دولت برای آن برنامهریزی کردهاند. برای دو قطبیسازی انتخابات یک طیف افراطی لازم است که دو سر این طیف، در رقابت با همدیگر سرنوشت کشور را مشخص کنند.
بنابراین گزارش، مدتهاست رسانههای دولتی این گونه مینویسند که یک سیاستمدار بزرگ، سیاستمداری است که بتواند در گاه انتخابات، آن هم در انتخابات ریاست جمهوری، فضای کشور را دو قطبی کند. آنان شاهد این راهبرد موفقیت آمیز خود را دو قطبی کردن انتخابات در سال 84 و سال 88 توسط محمود احمدینژاد در رقابت با اکبر هاشمی رفسجانی و میرحسین موسوی میدانند.
رادیوفردا رسانه ی وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا ، از هم اکنون که یک ماه تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است پیش بینی کرد در صورت رای نیاوردن هاشمی ، اعتراضات مردمی مجددا شکل خواهد گرفت .
چندی پیش رادیودیروز مطلبی از رمز گشایی دلایل مانور گسترده ی خبری رادیوفردا روی اکبر هاشمی رفسنجانی منتشر کرده بود که کم کم این پیش بینی ها در حال تحقق است . به طوریکه رادیوفردا از مدت ها قبل از انتخابات به صورت ویژه و گسترده و غیر معمول روی آمدن و یا نیامدن هاشمی رفسنجانی مانور می داده است و در حال حاضر هم با آمدن ایشان ، بخش اعظم اخبار و تحلیل های رادیوفردا مشغول آمدن وی و تبعات ناشی از حضور ایشان شده است .
رادیوفردا که قبلا از هاشمی دعوت به حضور در انتخابات هم کرده بود ، هم اکنون در ادعایی ناشیانه گفته است که اگر هاشمی رای نیاورد اعتراضات مردمی شکل خواهند گرفت .
ورود غیرمنتظره دکتر سعید جلیلی به ساختمان وزارت کشور و ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری، تقریبا تمامی معادلات گروه های سیاسی اصولگرا را تا حدود زیادی به هم ریخته است.
ظاهرا جلیلی پیش از انتخاب لنکرانی کاندیدای اصلی مورد نظر جبهه پایداری بود، و تلاش هایی برای قانع کردن او به منظور کاندیداتوری انجام شده بود، چنان که امیرحسین قاضی زاده، سخنگوی این جبهه با اشاره به سابقه آشنايي خود با جليلي در مشهد گفته بود «جبهه پایداری چندین بار طی چند ماه گذشته نزد آقای جلیلی رفته است و ایشان در هر بار گفته است که من نمی آیم، اگر می خواستند به صحنه بیایند حتما به ما می گفتند.»
اما این پیش بینی سخنگوی جبهه پایداری در حالی غلط از آب درآمد که به نظر می رسد روی انتخاب جلیلی توافق چندانی نیز وجود نداشته است به طوری که از مواضع برخی اعضای این جبهه چنین برمی آید که عده ای از آنها تنها به دلایلی چون «رفع تکلیف» از خود یا «استفاده از اسم و رسم جلیلی» برای وجاهت بخشی به کاندیدای خود دست به چنین کاری زده اند.
شاهد این مدعا را می توان در اظهارنظر برخی از اعضا جستجو کرد که پس از انتخاب لنکرانی به عنوان گزینه نهایی، به صورت شتاب زده انتخاب لنکرانی را برگشت ناپذیر خواندند. از جمله روح الله حسینیان در همایش اخیر جبهه پایداری که در آن کادیداتوری لنکرانی رسما اعلام شده بود، گفت «انتخاب گزینه اصلح از سوی این تشکل سیاسی نهایی است و تغییری در آن ایجاد نخواهد شد. انتخاب لنکرانی نهایی است و هیچ تغییری در تصمیم جبهه پایداری درخصوص انتخاب کاندیدای اصلح انتخابات ایجاد نخواهد شد.»
رهبر معظم انقلاب تا کنون در مقاطع زمانی مختلف و در بیانات متعددی، ویژگی های رییس جمهور مطلوب کشور را بیان کرده اند. ایشان در در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی در روز اول فروردین ماه 84، درباره برخی ویژگی های رییس جمهور مطلوب، تاکید کرده بودند: «مردم باید با چشم باز در این صحنه ى مهم حاضر شوند و ان شاءاللَّه خداى متعال کمک کند و دل هاى مردم را هدایت کند تا فرد با کفایت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب کنند.»
تاکید مقام معظم رهبری روی ویژگی «شاداب و بانشاط» بودن رییس جمهور، نشان دهنده حساسیت کار رییس جمهور و لزوم برخورداری از روحیه و انگیزه لازم برای به دست گرفتن سکان اجرایی کشور است. در این نوشتار تلاش داریم تا سن کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 92 را به عنوان یک از مهم ترین مولفه ها و شاید اصلی ترین مولفه موثر در تحقق «شاداب و بانشاط» بودن، مرور کنیم.
بازی شبه تبلیغاتی "آمدن و نیامدن" آقای هاشمی رفسنجانی و اظهارات انتقادبرانگیز ایشان طی روزهای گذشته، همچنین حاشیه هایی که در این مدت به بهانه انتخابات ریاست جمهوری در اطراف رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آفریده شده، وب سایت ضدانقلاب روزآنلاین (roozonline) را بر آن داشته است تا گزارش زیر را منتشر کند.
گزارشی که به وضوح می توان جانبداری از آیت الله هاشمی رفسنجانی را در بطن آن مشاهده کرد.....
به گزارش بولتن نیوز به نقل از سیرنیوز، اساسیترین عامل نفوذ این افراد، دسترسی آنها به آیتالله منتظری بود. هرچند این افراد آقای منتظری را قبول نداشتند اما وقتی کسی که در جایگاه قائممقام رهبری است، این افراد را تایید و حمایت میکند، زمینه برای نفوذشان در بدنه انقلاب فراهم میشود. این افراد به قسمت نهضتهای سپاه ورود پیدا کردند.
آقای هاشمی در این بخش مسوولیت داشت و از این موقعیت سیاسی و اجتماعی خود و آقای منتظری نهایت بهرهبرداری را برای رسیدن به اهداف خود برد».
فتنه 88 بهعنوان برگی از کتاب تاریخ معاصر کشورمان، دربرگیرنده درسهای بینظیری برای نسلهای آینده بود. لزوم هوشیاری ملت در برابر تحریکات و القائات رسانههای بیگانه، خویشتنداری کاندیداها در برابر فضای ملتهب انتخاباتی، حرکت در مسیر قانون تحت هر شرایط و موارد دیگری از همین دست، درسهای اصلی فتنه 88 بودند.
در طول مدت اوج فتنه، بیانیههای میرحسینموسوی بهعنوان نمونه بارزی از قانونشکنی، عدم پایبندی بهادعاها و تعهدات، حرکت در مسیر دلخواه دشمن، تنشآفرینی و کوشش جهت گسترش نفاق عمل کرد. همین موضوع سبب شده است تا اهمیت شناخت دلیل اصلی رفتار مدعیانه سران فتنه، مورد توجه قرار گیرد.
ادبیات به کار رفته در سخنرانی اخیر محمدباقر قالی باف در جمع تعدادی از معلمان کشورمان، بیشتر از هر زمان دیگری به سخنرانی های اخیر محمود احمدی نژاد نزدیک شده است.
اسفندیار رحیم مشایی در سخنان اخیر خود در اختتاميه نخستين جشنواره شعر بهار، از معنای جدیدی از «بهار» رونمایی کرد.
معنای جدید
مشایی در این سخنرانی با تشریح معنای بهار، «حقيقت مجسم بهار در عالم هستي»، را «خدا» و «مظهر بهار در عالم امکان» را «وجود نازنين امام عصر(عج)» دانست.
رییس جمهور و مشایی تا کنون در سخنرانی های پیشین خود از منظور خود از واژه «بهار» را «امام زمان(عج)» دانسته بودند.
روزنامه زنجيرهاي بهار که با مديرمسئولي سعيد پورعزيزي ( از اعضاي دفتر خاتمي در دوران رياستجمهوري) منتشر ميشد، در مصاحبه با آذر منصوري، به نامه چندي پيش شوراي مشاوران خاتمي ميپردازد و با لحني اعتراضي به وي ميگويد: «خروجياي از آن شورا نديدم جز بيانيه بيم ها و اميدها که اسفند91 منتشر شد و بخش دومش همين دو سه روز پيش؛ آن بيانيه هم حرف جديدي نداشت. نوشتهايد مثلا حق آزادي بيان خوب است؛ احترام به قوميتها خوب است؛ اقتصاد بايد آزاد باشد. خب همه اينها در دوران اصلاحات هم گفته ميشد. بيانيه شوراي مشاوران اگر حرف تازهاي داشت حتماً در افکار عمومي از آن استقبال ميشد که در ظاهر اين اتفاق نيفتاده است. البته شايد بيشتر به ترکيب ناکارآمد شوراي مشاوران خاتمي و البته تعيين هدف آن شورا مربوط باشد. آن بيانيه بيشتر يک نطق سياسي بود که چندان بازخوردي هم نداشت.»
حیدر مصلحی وزیر اطلاعات صبح امروز پنجشنبه در اختتامیه نهمین همایش سراسری مسئولان هیات رزمندگان کشور با بیان اینکه عده ای به دنبال تطهیر فتنه هستند، گفت: کسی که جزو سران فتنه بوده و انقلاب و نظام به دلیل یک سری ملاحظات او را مانند آن دو تن دیگر چندان محصور نکرده و به او آزادی عمل داده است امروز امر بر او اشتباه نشود که انقلاب یادش رفته این آقا در فتنه چه نقشی ایفا کرده است.
مرکز روابط عمومی دفتر رییس جمهور منظور مشایی از اصطلاح «مکتب ایرانی» را «اسلام ناب محمدی» دانست.
به دنبال سخنان اخیر اسفندیار رحیم مشایی در جمع برخی دانشجویان، جوانان و فعالان اجتماعی که در آن بار دیگر به سوالی در خصوص موضوع «پایان اسلام گرایی» پاسخ داده بود، مرکز روابط عمومی با انتشار تکذیبیه ای، نقل قول منتسب به او را تکذیب کرد. در تکذیبیه دفتر رییس جمهور، با بیان اینکه «تاکيد مهندس رحيم مشايي همانگونه که از ابتدا صراحتا اعلام کرده ، اينست که بدليل تبليغات سوءغربي ها عليه اسلام و بزرگ نمايي برخي از گروه هاي خشونت طلب اسلامي مشهور دنيا ،تبليغ با عنوان اسلامي به تنهايي کافي نيست بلکه بايد بر اسلام با ويژگي هاي مکتب اهل بيت (ع) که مردم ايران به آن معرفت و محبت دارند، تاکيد شود» آمده است: «البته تاکيد بر ايران نيز در اين زمينه موضوعي به موازات اسلام نيست بلکه منطبق با اسلام و براي تبيين حقيقت اسلام است آنچنانکه امام راحل از آن به اسلام ناب محمدي تعبير کرده اند.»
شاید بتوان گفت دولت بی نظیری که مردم، آن را خالصانه به انقلاب هدیه نمودند، توسط هیچ کس به اندازه مشایی تخریب نشد. رادیو فردا مصاحبه اخیر وی را با آب و تاب نقل کرده و برخلاف رویه معمول در این رادیو، به خاطر گویا بودن بیش از حد جملات مشایی، رادیو فردا ترجیح داده آنها را بدون توضیحات نقل نماید. رادیو فردا می نویسد:
"اسفندیار رحیم مشایی درباره نامزدی خود در انتخابات ریاستجمهوری گفت: «دولت اعتقادی ندارد که فضای کشور را انتخاباتی کند، حس و شور انتخاباتی را باید مردم بسازند، نه اینکه دولت فضا را انتخاباتی کند.»
شبکه بی بی سی فارسی، ارگان رسمی دولت انگلیس در گفتگویی با میهمانان خود به تحلیل سخنان روز گذشته آقای هاشمی رفسنجانی پرداخت.
مجری بی بی سی با اشاره به اظهارات آقای هاشمی که گفته است" ... من نمي گويم كه نمي آيم. ولي مي گويم ضرورت نيست پيرمرد 80 ساله بيايد." از حسین باستانی پرسید: " آیا این حرف ها به این معناست که آقای هاشمی می خواهد وارد عرصه انتخابات شود؟" که وی چنین پاسخ داد: « با توجه به اینکه 6 هفته بیشتر زمان تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقی نمانده، الان بیشتر به نظر می رسد که این گونه حرف زدن ها نشان دهنده این است که گوینده دارد درباره انتخابات اظهار نظر می کند.»
این روزها بیشتر مراسمی که احمدی نژاد در آن حاضر شده و نقش آفرینی می کند، با حاشیه همراه است.
رقص و پایکوبی در جشن آزادی، خالی بودن سکوهای استادیوم و مهرورزی ویژه به چمن آن!، سخنان تنش زای او در خوزستان که رهبری چندی پیش اینگونه اقدامات را خیانت بار خوانده بودند، اجرای مکرر مراسم پرچم همراه مشایی، تشبیه او به «گردوی کوچک» و سوت و کف حامیان او در روز وفات حضرت ام البنین مادر بزرگوار علمدار کربلا در جریان سفر به اصفهان و... همه حواشی این روزهای احمدی نژاد هستند.
در کنار همه این موارد، چهارمین سفر استانی او به استان اصفهان در حالی انجام شد که حضور نیافتن نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در مراسم استقبال، از مهمترین حواشی آن بود.
- در میان سخنرانی های پرشمار محمود احمدی نژاد در 8 سال گذشته، برخی واژگان از اهمیت فراوانی برخوردار بوده اند. بسیاری از واژه های مورد استفاده رییس جمهور در سال های ابتدایی مسئولیت وی، کم کم از ادبیات دکتر احمدی نژاد حذف شده اند و جای خود را به واژه های «نوینی» داده اند.
اما در این میان، برخی کلمات نیز جزء جدایی ناپذیر سخنراین ها، پیام ها و متن ها و نامه های دکتر احمدی نژاد بوده اند. واژه «قله» از این دست کلمات است. اهمیت این واژه از دیدگاه رییس جمهور به اندازه ای است که در مدت 8 سال، در بیش از هزار و 500 سخنرانی، نامه و پیام خود از این واژه استفاده کرده است!
به گزارش پایگاه خبری صراط، اما به مانند برخی دیگر از نظرات رییس جمهور و دیدگاه های دولت، مفهوم این واژه و نوع برخورد با آن نیز در طول این مدت دچار دگرگونی شده است. در سال های ابتدایی ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد، حرکت ملت ایران همواره به سمت «قله» بود و در موارد متعددی، از اینکه ملت ایران به «قله» رسیده است، سخن رفته بود. اما در سخنرانی اخیر رییس جمهور در اصفهان، دکتر احمدی نژاد ناگهان به این نتیجه رسیده است که ما نه تنها به قله نرسیده ایم بلکه تصور رسیدن به قله نیز می تواند «خطرناک» باشد. به گفته دکتر احمدی نژاد، «مقاطعی بر ایران گذشته که عده ای تصور کردند به قله رسیدند، اما بعداً معلوم شد که چنین نیست و در مقطع فعلی نیز عده ای خیال می کنند چون انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده و جمهوری اسلامی برپا شده، دیگر همه چیز به اتمام رسیده است. احساس اطمینان از رسیدن به قله از خطرات بزرگ در مسیر کمالی انسان است و موجب سکون و رکود و پس از آن سقوط میشود.»
روزنامه شرق در سرمقاله خود با اشاره به ترديدهاي انتخاباتي موجود در ميان اصلاح طلبان و از جمله ترديدهاي هاشمي و خاتمي، خواستار نامزدي هر دو نفر شده و مي نويسد: در صورت رد صلاحيت هر دو نامزد اين امر از ناهمواري مسير حضور همه سلايق حكايت خواهد داشت اما در صورت رد صلاحيت يك نامزد و تاييد صلاحيت ديگري نامزد رد صلاحيت شده، مي تواند حمايت خود را از نامزد تاييد صلاحيت شده اعلام كند و از حاميانش بخواهد تا آراي خويش را به نفع نامزد باقيمانده در عرصه رقابت واريز كنند.
شرق مي افزايد: در صورت تاييد صلاحيت هر دو نامزد پس از تبادل نظر و توافقي كه دست يافتني است، يكي از نامزدها، كناره گيري خود را به سود ديگري اعلام كرده و راي آوري ناشي از اعتبار سياسي خويش را به نامزد فعال در رقابت منتقل مي كند.
چند روز پیش، خبر شهادت یکی از جانبازان فتنه 88 روی خبرگزاری ها قرار گرفت. «حسن میرزاخان»، جوان 26 ساله تهرانی، شهید عزیزی که به خاطر شلیک گلوله از طرف یکی از آشوبگران فتنه 88 مفتخر به 70درصد جانبازی به علت برخورد گلوله به کمرش بود، عصر دیروز بر اثر وخامت بیماری در بیمارستان طالقانی بدرود حیات گفت و به خیل شهدا پیوست.
این شهید عزیز علاوه بر جانبازی خود در روزهای فتنه، گویا با شهادت خود در این روزها می خواهد برای مردم ایران به مصداق یک «ذکر»، یادآور تهاجم وحشیانه اشرافیت و روشنفکران غرب زده به نظام اسلامی باشد.
این روزها که اصلاح طلبان با وقاحت تمام از خاتمی و هاشمی (دو بازیگر بزرگ فتنه 88) دعوت می کنند که در عرصه انتخابات حاضر شوند و برایشان (همانگونه که در سال 88 برای موسوی همین کارها را کردند) نوشابه باز می کنند که شماها فرشته نجاتید و رأی دارید و ...، شهادت این شهید سعید، برای امت شهیدپرور ایران یادآور خیانت ها و خنجر کشیدن های این جماعت به روی جمهوریت و اسلامیت این نظام است.
گویا اصلاح طلبان از یاد برده اند که نورچشمی هایشان، به انحاء مختلف، در آتش فتنه می دمیدند و آن آتش بود که بر جان مردم می نشست و منجر به پر کشیدن عزیزان شهید فتنه می شد. این ها نمی خواهند به روی خود بیاورند که نورچشمی هایشان، باید تمام قد از مردم مسلمان و انقلابی ایران عذرخواهی بکنند و جزای عملشان را ببینند...
شهادت این شهید، برای مردم یادآور آن روزهایی است که ساکتین فتنه (که امروز داعیه های گوش فلک کر کن دارند) در پستوها خزیدند و جولانگاه عظیمی برای فتنه فراهم آوردند.
این شهید، نشانه ای برای ماست که به آینده از دوربین گذشته بنگریم، بنگریم که اگر واقعاً به دنبال گزینه های اصلح نرویم، فتنه گر و انحرافی و ساکت و دشمن، در پی ریشه کن کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهند بود.
این «ذکر» عظیم را پاس می داریم و برایش علو درجات آرزومندیم.
در حالیکه هاشمی رفسنجانی تا کنون صریحا از کاندیدای مورد نظر خود در انتخابات آتی ریاست جمهوری رونمایی نکرده است اما حضور امروز فرزندان وی در یک همایش انتخاباتی یکی از کاندیداها خود گویای بسیاری از مسائل است.
به گزارش سرویس " تا انتخابات" بی باک، نخستين همايش حجتالاسلام حسن روحاني در راستاي اعلام کانديداتوري براي انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري با حضور چهرههاي سياسي کشور، تيم انتخابتي و جمعي از هواداران وي آغاز شد.
حجتالاسلام حسن روحاني قرار است با شعار دولت تعديل و اميد وارد عرصه انتخابات رياست جمهوري شود.
گفتني است؛ در اين همايش چهرههاي چون فاطمه و ياسر هاشمي فرزندان آقای هاشمي رفسنجاني، اکبر ترکان، حجت الاسلام محمود علوي، نعمتزاده رئيس ستاد انتخابات حجتالاسلام روحاني، حجتالاسلام علي يونسي وزير سابق اطلاعات، حجتالاسلام علي عسگري مشاور پارلماني رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام و از حامیان سرسخت اقای هاشمی، محمدباقر نوبخت سخنگوي ستاد انتخاباتي روحاني، فريدون جيراني کارگردان سينما و جمعي از چهرههاي سياسي مطرح در عرصه سياسي کشور حضور دارند.
حضور فرزندان، منسوبان و یاران نزدیک هاشمی رفسنجانی در این همایش حاکی از این موضوع است که آقای هاشمی و حامیانش به این نتیجه رسیده اند که حسن روحانی بعنوان مرد تسلیم هسته ای بهترین گزینه آنان برای انتخابات آتی ریاست جمهوری می باشد.
ميراث اقتصادي هشت سال رياست جمهوري محمود احمدي نژاد براي دولت آينده چه خواهد بود؟ گرچه مرد اول دولت تاکيد دارد که تا روز آخر عمر دولت دهم همانند روز نخست دولت نهم به کار خود ادامه خواهد داد، اما آنچه در بهار 1392 دغدغه همگان است، يافتن پاسخي است به اينکه فرجام گام هاي ناتمامي که دولت فعلي در اقتصاد ايران برداشته، چه خواهد بود و در سالي که نظام سياسي کشور، انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري را در پيش دارد و دولتي خواهد رفت و دولتي ديگر خواهد آمد، چشم انداز اقتصادي ايران را چگونه بايد ديد؟
يکي از پرسش هايي که کمتر به آن پرداخته مي شود، اين است که آيا دولت در هشت سال فعاليت خويش مي توانست عملکرد بهتري را داشته باشد، از آنچه اکنون به دست آورده است؟
به راستي اگر به گفته احمدی نژاد ما در کشور هیچ مشکل اقتصادی نداریم و شرايط اقتصادي کشور بسيار خوب است، پس سبب اين نابساماني ها چيست؟
در نبود امکان دسترسي به اطلاعات و آمارهاي دقيق و به روز اقتصادي اين سال ها باید به اين پرسش کليدي پاسخ داده شود که تا چه ميزان ناگواري ها و نابساماني هاي آشکار شده در اقتصاد ايران به ويژه در سال 1391 و چشم انداز آن در سال 1392 ناشي از خطاهاي دولت نهم و دهم است و تا اندازه اي خارج از اراده دولتمردان؟ گزارش ذیل به طور اجمال به بررسی برخی از شاخص های اقتصادی دولت نهم و دهم می پردازد...
یک سایت دولتی با انتشار مطلبی از شخصی به نام اکبر جباری، فهم مشایی را از رابطه بین اسلام و ایران فهم برتر و صحیح دانست و سایر تفکرات در باب این موضوع از جمله نظرات شهید مطهری را اشتباه خواند.
به گزارش صراط، جباری فارغ التحصیل دانشگاه میسور هند که سایت دولتی شبکه ایران از او به عنوان" پژوهشگر ایرانی حوزه فلسفه، ادبیات و علوم سیاسی ،استاد فلسفه و داماد مرحوم علامه دوانی"نام برده است، در نوشته ایی با اشاره به موضوع سنجش نسبت اسلام و ایران نوشت:
اجمالاً سه موضعگیری در این بحث وجود دارد که هریک نمایندگان خود را دارد.
1. موضع روشنفکران لائیک
2. موضع روحانیت متحجر
3. موضع روحانیت میانه رو(شهید مطهری)
شاخه خارجی سازمان منحله موسوم به مجاهدین انقلاب اسلامی در بیانیه ای ضمن پیگیری پروژه بزرگنمایی مشایی به منظور تسهیل زمینه برای ورود فتنه گران به انتخابات، شانس وی را برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری قابل توجه ارزیابی کرد.
به گزارش سرویس سیاسی صراط با نزدیک شدن به زمان ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری القا انگاره "پیروزی مشایی در صورت نبود خاتمی" با شدت هرچه بیشتر در دستورکار حامیان جریان فتنه قرار گرفته است.
کلمه و دیگر سایت های اپوزیسیون، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، معترضان به انتخابات ریاست جمهوری پیشین این کشور را 'وفاداران به نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی' توصیف کرد.
به گزارش این سایت ها به نقل از سایت رسمی دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی، او در سخنانی به مناسب سالگرد رفراندوم جمهوری اسلامی، گفته است: 'معترضان یا منتقدان به نتایج انتخابات که به خیابانها آمدند، اکثریتشان به جمهوری اسلامی و قانون اساسی وفادار هستند. یک گروه هایی هم می آیند و شعارها و خواسته های دیگری دارند.'
سفره های عید، هرساله پذیرای یک مهمان همیشگی هستند. شاید بتوان گفت کسی که این مهمان را از این سفره بیرون کند، شهامت بسیاری دارد! این مهمان کسی نیست جز تلویزیون!!!
برنامه های عید، هر ساله از چند ماه قبل، گروه های تولیدی را به تکاپو می اندازد تا این سفره را هرچه بیش از پیش گرم تر کنند، اما طبق آنچه تقریباً هر ساله رخ می دهد، این گرم تر شدن، بعضاً موجب گرم تر شدن آتش جهنم برای مسئولان و تولیدکنندگان می گردد!!!
متأسفانه هر ساله یکی از اجزاء لاینفک برنامه های تلویزیون، فیلم های سینمایی روز هالیوودی است که تازگی ها با شگردهایی که دوستان واحد سانسور یاد گرفته اند، با کمترین سانسور ممکن پخش می گردد، غافل از اینکه این دوستان به هیچ وجه توجه نمی کنند که رخنه شهوت در این فیلم ها منحصر در صحناتی که سانسور می گردند نیست، بلکه زمینه های شهوت، خشونت و ترس، تماماً در لایه لایه های این فیلم ها نهفته است و حتی در صورت سانسور صحنات غیر اخلاقی یا لباس پوشاندن به بازیگران فاحشه هالیوودی، این اثرات سوء اخلاقی رفع نخواهند شد.
نکته اصلی در این زمینه این است که آسیب این مقوله به سبک زندگی، همان طور که در برنامه های تحلیلی صدا وسیما مورد اشاره قرار می گیرد (اما به گوش مسئولان پخش نمی رود!) در کمترین مقیاس، تولید ایدئولوژی های مستتر در فیلم، در ذهن مخاطب است که اگر اندکی ضعف ایمانی در مخاطب وجود داشته ابشد، این آسیب موجب تقویت آن خواهد شد.
شاید قدیم ترها وقتی بازی فوتبال ایران-کره جنوبی برگزار می شد، عده ای از خود می پرسیدند که مگر کره ای به نام شمالی هم وجود دارد؟ این کشور که تا سالیان پیش شاید اصلاً اسمش به گوش کسی هم نرسیده بود، اما امروز به یکی از خبرسازترین کشورها در عرصه بین المللی تبدیل شده است.
کره شمالی که بعد از ساخت سلاح هسته ای، گویا برای آمریکا خار در چشم شده است، چندی پیش با تهدید امریکا به جنگ هسته ای، در آتش شعله ور تنش میان خود و آمریکا بیشتر دمید. برای آمریکا این تحقیر بس که کشوری به شدت عقب مانده مثل کره شمالی هم جرئت تهدید فی البداهه را به خود می دهد. البته خوی استکباری هر دو طرف گویای وقوع «جنگ سگ»هاست.
در عقب ماندگی کره شمالی این تصویر ماهواره ای که نور چراغ های دو کشور کره شمالی و کره جنوبی در شب را با هم مقایسه می کند بس است.
روسياهي خانم وزير خارجه به شهادت آقاي سخنگو
سخنگوي وزارت خارجه آمريكا ادعا كرد: ما دنبال به زانو درآوردن ايران نيستيم.آلن اير در مصاحبه با دويچه وله گفت: رهبر جمهوري اسلامي ايران سخناني گفته اند در مورد دشمني آمريكا، اينكه مثلا ما مي خواهيم ايران را به زانو درآوريم و ايران خودش را تسليم كند، اين طور نيست.
ما فقط دنبال آن هستيم كه ايران مثل تمام كشورهاي عضو ان پي تي (پيمان نامه منع گسترش سلاح هاي هسته اي) در مورد برنامه هسته اي اش به وظيفه اش عمل كند. يعني پاي حرفش بايستد. ما دنبال تسليم يا تعظيم ايران نيستيم.
اير اضافه كرد: برخي در ايران مي گويند و ادعا مي كنند كه مثلا ما مي خواهيم اراده مان را بر ايران تحميل كنيم، اين طور نيست، اينكه مذاكره نيست. مذاكره همان بده و بستان است و هر دو طرف مواضع خود را دارند، ولي مذاكره معنايش اين است كه تبادل نظر و مصالحه شود. از اين نظر ما آماده ايم با ايران مذاكره كنيم...
ارتش کره شمالی در بیانیهای اعلام کرده است که «لحظه انفجار به سرعت در حال نزدیک شدن است.» این بیانیه هشدار میدهد که جنگ با ایالات متحده میتواند امروز یا فردا رخ دهد.
بیانیه ارتش کره شمالی که صبح روز پنجشنبه در خبرگزاری مرکزی این کشور منتشر شده است، ابراز میدارد که نیروهای کرهای اجازه یافتهاند که با هرگونه تجاوزی با «پاتکهای قدرتمند عملی» برخورد کنند.
این هشدار آخرین تحول در سریال رد و بدل کردن تهدید بین کره شمالی و ایالات متحده است که حکایت از بدتر شدن شرایط دارد. هشدار اخیر بالاخص پس از آن صادر شد که پنتاگون اعلام کرد، در منطقه «گوام» در اقیانوسیه یک سیستم پدافند موشکی مستقر میکند.
به نوشته الجزیره، علیرغم این ادبیات تند، تحلیلگران معتقدند که نمیتوان وقوع حمله هستهای از سوی پیونگیانگ را محتمل دانست چرا که کره شمالی میداند چنین جنگی بسیار مخرب و بهمنزله خودکشی است.
این در حالی است که «چاک هیگل»، وزیر دفاع آمریکا ادبیات اخیر کره شمالی را تهدیدی برای ایالات متحده و متحدینش در منطقه اقیانوسیه دانسته است. به گفته هیگل، «برخی اقدامات چند هفته اخیر کره شمالی نشانگر خطری واقعی و واضح است.»
وی مدعی شد که ایالات متحده تمام آنچه را که در توان دارد برای بهبود شرایط انجام میدهد. پنتاگون علاوه بر استقرار سیستم موشکی فوق، پیشتر بمبافکنهای هستهای رادارگریز به منطقه اعزام کرده بود.
رادیوفردا (radiofarda) ارگان رسانه ای سازمان سیا، گزارش داد: «"پاتريک کلاوسن" مدير بخش پژوهش انستیتو واشنگتن در خاور نزدیک، به "نقش رو به افول نفت در اقتصاد ايران" پرداخته و نوشته که اين تحول تازه، تلاش های غرب برای إعمال فشار به ايران از طريق کاستن از درآمدهای نفتی را کمرنگ می کند.»
وی نوشته است: «اگرچه رهبران ايران از مدت ها پيش در پی گذار آرام به يک اقتصاد غيرنفتی بوده اند و کوشيده اند تا از اتکا به درآمدهای ناشی از نفت بکاهند، ولی درعمل، گام های چندان مهمی در اين راه برنداشته اند. اکنون تحريم های غرب، ظاهرا آنان را وادار به اقدامی اساسی در اين راه کرده است.»
این منبع ادامه داد: «آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، در پيام نوروزی خود با اشاره به تحريم ها گفت: عيب اساسی که اقتصاد ما از آن رنج می برد، اين است که متکی به نفت است؛ ولی ما می توانيم هر تهديدی را به يک فرصت تبديل کنيم.»
«آيا شوراي نگهبان صلاحيت كسي را كه با حكم رهبر عالي ايران فاقد شايستگي معاونت رئيس جمهور اعلام شد، تأييد مي كند؟ هرگز!»
روزنامه آلماني هندلزبلات ضمن انتشار اين تحليل نوشت: احمدي نژاد مي خواهد مشاورش اسفنديار رحيم مشايي را هر طور كه شده به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوري در ژوئن از مانع شوراي نگهبان رد كند.مشايي از مدتها پيش مشاور نزديك احمدي نژاد است و دخترش با پسر رئيس جمهور ازدواج كرده است. احمدي نژاد براي اينكه مشايي را در فهرست نامزدهاي رياست جمهوري بياورد بايد به چيزي برسد كه تاكنون نتوانسته است؛ پيروز شدن در رويارويي با حافظان جمهوري اسلامي.
روزنامه "Times of India" در این خصوص این گونه می نویسد که در چند سال اخیر اعراب و شیخ نشینهای ثروتمند حاشیه خلیج فارس، با استفاده از ثروت و دارایی کلان خود، به منظور ارضای غرایز جنسی خود، به سمت کشورهای جنوب و جنوب شرق آسیا از جمله هند، مالزی و اندونزی روی آورده اند. مسئله جالب توجه این است که علیرغم وجود مکانهای مختلف فساد در کشورهای عربی، به ویژه امارات، شیخ نشین ها با صرف پولهای کلان به اغفال دختران و زنان ساده لوح پرداخته و از آنها برای رسیدن به امیال کثیف خود استفاده کنند.
انگار برخی نزدیکان آقای هاشمی رفسنجانی برای پیروزی در انتخاباتها دست به کارهایی می زنند که اکثریت مردم ایران نه تنها نسبت به آن تمایل و علاقه نشان نمی دهند بلکه همواره از این صنف آدمها و رفتارهایشان اعلام انزجاز می کنند.
ستادهای تبلیغاتی و انتخاباتی هاشمی رفسنجانی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 84 ضمن تلاش برای ارائه تصویری خشن و متحجر از دکتر احمدی نژاد، از دختران و جوانان بزک کرده و بعضا منحرف برای جلب آراء قشر خاصی از جامعه تلاش نمود اما این رفتارهای آنان جواب عکس داد و مردم با مشاهده این صحنه ها با رای قاطع خود به رقیب آقای هاشمی، تاریخ مصرف این خاندان را پایان رسیده اعلام نمودند.
اظهارات کوتاه و جنجالی اخیر محمدباقر قالیباف درباره دعوت از لاریجانی برای ائتلاف و پاسخ وی را در دو بخش می توان تقسیم کرد. بخش اول پیرامون اصل گفتگو و دیدار و دعوت وی از لاریجانی می باشد و بخش دوم آن مربوط به پاسخ و نظر لاریجانی درباره کاندیداتوری شان می باشد. به قطع قالیباف در بخش دوم اظهاراتش هیچ مطلب کذب و دروغی مرتکب نشده است اما درباره بخش اول اظهارات وی هیچ سند و شواهدی برای اثبات اظهارت آقای شهردار یا رئیس مجلس یافت نشده است.
محمد باقر قالیباف سه شنبه شب در مسجدالعلی مشهد در جمع تعدادی از فعالان سیاسی این شهر با اشاره به ملاقاتی که با لاریجانی، ریاست قوه مقننه داشته است بیان کرد: بنده خودم با لاریجانی گفتگو کردم تا در ائتلاف ما حضور داشته باشد که وی گفت: قصد حضور در انتخابات را ندارد و تصمیمی در این زمینه نگرفته است.
این سخنان محمدباقر قالیباف کافی بود تا موجی از تائید و تکذیب ها از سوی برخی رسانه ها و حامیان رئیس مجلس براه بیفتد و بار دیگر همچون ایام انتخابات مجلس نهم، لاریجانی و حامیانش ضرورتی برای وحدت با برخی جریانات را احساس نکند و تلویحا از عدم تمایل خود به ائتلاف ها سخن براند.