جفری کمپ و جان آلن گی دو تن از مدیران "مرکز مطالعاتی منافع ملی" در آمریکا با انتشار کتابی نسبت به هزینه بالای جنگ با ایران به سیاست گذاران آمریکایی هشدار دادند.
به گزارش سرویس سیاسی صراط، جفری کمپ به همراه جان آلن گی در کتاب یاد شده با نام "جنگ با ایران؛ نتایج سیاسی، نظامی، اقتصادی" که کمی بیش از یک ماه از انتشار آن می گذرد، نتایج درگیری نظامی با ایران را در سه بعد سیاسی، نظامی و اقتصادی را مورد بررسی قرار داده اند.
نویسندگان این کتاب با اشاره به فرضیه حمله آمریکا به مراکز اتمی کشور، گزینه های ایران در پاسخ متقابل به این حمله فرضی و نتایج این جنگ را تجزیه و تحلیل کردند.
رئیس جمهور در پیام نوروزی شان به مناسبت آغاز سال جدید ضمن تمجید از رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران از برگزاری انتخابات سالم در سال 92 خبر داد و در پایان بار دیگر شعار "زنده باد بهار" را که این روزها حسابی برایش جنجال بپا شده است را تکرار کرد و از بهار مراد خود کمی سخن و شعر سرود.
به گزارش بی باک به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد در پیام نوروزی به مناسبت حلول سال 1392 با تبریک فرا رسیدن بهار و سال جدید به ملت سرافراز ایران و مقام معظم رهبری تصریح کرد: سال 92 سالی سرشار از عزت و برکت خواهد بود و روند سازندگی و پیشرفت همه جانبه کشور با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.
وی افزود: تلاش ملت ایران تا یأس کامل و شکست دشمنان و رسیدن به قلههای آرمانی و تحقق عدالت جهانی ادامه خواهد داشت و این ملت با پرکردن نقاط ضعف خود و با درایت ، تلاش و همبستگی، مسیر رو به کمال را در همه عرصهها با شتاب بیشتر ادامه خواهد داد و رودخانه زلال ملت به اقیانوس نزدیکتر خواهد شد. بدون شک پیروزی از آن ملت بزرگ خواهد بود.
1388 هم تجديد حياتي براي 13 آبانها و 16 آذرها و 22 بهمنها بود و هم منشا و مبدا تحولات نويني چون 22 خرداد و 9 دي بود.
22 خرداد تا 22 بهمن روز شمار 30 سال انقلاب بود. روند حوادث 88 ماهه پس از انتخابات به خوبي نشان داد "تجديد حيات نظام سياسي جمهوري اسلامي ايران" جامع ترين تعبير براي وصف تحولات اين برهه حساس پس از انقلاب است.
گزارش پيش رو يکي از مهمترين روزهاي حوادث اين نبرد 8 ماهه ( 25 و 26 خرداد 88) را بررسي کرده است.
دوشنبه، 25 خرداد، ديدار رهبر معظم انقلاب با مير حسين موسوي
«رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار آقای میرحسین موسوی با ایشان بر پیگیری مسائل از طریق مراجع قانونی تاکید کردند. در این دیدار که عصر دیروز انجام شد آقای میرحسین موسوی ضمن ارائه گزارشی، دیدگاه خود را درباره روند انتخابات بیان کرد. رهبر معظم انقلاب با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و متانت خاطرنشان کردند: "در دورههای قبلی انتخابات نیز برخی افراد و نامزدها، مسائلی داشتند که از طریق شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رسیدگی به شکایات انتخاباتی، پیگیری کردند و طبعا در این دوره نیز مسائل باید از طریق قانونی دنبال شود." ایشان با اشاره به نامه آقای موسوی به شورای نگهبان افزودند: "به شورای نگهبان تاکید شده که با دقت به این نامه رسیدگی شود."
در سالی که گذشت حوزه بینالملل نه تنها خالی از چهره جنجالی نبود بلکه با ترافیک این چهره های جنجالی و خبرساز مواجه بود.
از بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا گرفته تا انتخاب کری و هیگل در آمریکا، همه اینها دست به دست هم داد تا سالی جنجال برانگیز را رقم بخورد.
در این گزارش به معرفی برخی از چهرههای خبرساز در جهان پرداخته شده است.
فرانسوا اولاند؛ سوسیالیست جنگ طلب
پیروزی فرانسوا اولاند بر نیکولا ساکوزی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه- که در تاریخ ششم مه سال 2012 برگزار شد – امیدها را برای ایجاد تغیراتی گسترده و بنیادین در سیاست های داخلی و خارجی این کشور افزایش داد. نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور راستگری فرانسه که به داشتن سیاستهای آمریکا گرایانه مشهور بود، نتوانست نظر مردم فرانسه را برای بار دوم به خود جلب کند و این بار مردم به یک سیاستمدار چپ گرا از «حزب سوسیالیست» روی آوردند. یکی از مهم ترین دلایل گرایش گسترده مردم به سوی اولاند این بود که او را نسبت به سارکوزی فردی مستقلتر می دانستند. مردم فرانسه او را به چشم فردی می دیدند که می تواند به جای دنباله روی صرف سیاست های بینالمللی آمریکا، به مشکلات داخلی و معیشتی مردم توجه بیشتری نشان دهد و سکان سیاست فرانسه را در دوره بحران اقتصادی در دست بگیرد. فرانسوا اولاند 59ساله- متولد 12 آگوست 1954 میلادی- اکنون حدود 9 ماهی است که به عنوان بیست و چهارمین رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه ساکن شده است اما نگاهی به سیاست های او از زمان تصدی پست ریاست جمهوری در تاریخ 15 مه سال 2012 تا کنون نشان می دهد دست کم در عرصه سیاست خارجی تفاوت چندانی با سلف خود ندارد.
انسان کامل، رجعت، بهار، صلح کل، بیداری انسانی، اصطلاحاتی هستند که درادبیات این روزهای رئیس جمهور جایگاه ویژه دارند. تعابیری که او استفاده می کند و برداشتی که وی از مفاهیم دینی دارد انتقاد علما را برانگیخته است. انتقاداتی که بعد از آن پیام تسلیت وی به هوگو چاوز و نوید به «رجعت» چاوز، به اوج خود رسید تا آیت الله احمد جنتی کاش برخی که این مسائل را مطرح کنند 4 تا کتاب میخواندند و 4 روز به حوزه علمیه میرفتند و بین مسائل نقلی و عقلی تفاوت قائل میشدند. رجعت از مسائل نقلی است و با دلیل نقلی ثابت میشود و نیاز به حدیث و استناد به قرآن دارد و در ادامه هم کنایه زد که این درجه دولتی نیست که به سینه هر کس که بخواهد بچسباند. کنایه او به نشان فرهنگ بود که محمود احمدی نژاد در جشن استقبال از نوروز به مشایی داده بود و در تعریف او گفته بود که «مهندس مشايي داراي انديشه و نظريه در زمينههاي گوناگون به خصوص در مسائل بنيادين جهاني، انساني و مديريت جهان است و بنده بر خود وظيفه ديدم به نمايندگي از ملت ايران از ايشان به نمايندگي از فرزندان شايسته ملت تقدير كنم».
مسئله رجعت، حکایت اعتقاد شیعه به بازگشت حجتهای الهی و ائمه اطهار(علیهم السلام) به دنیاست، پس از ظهور امام عصر(عجل الله فرجه). (طبسی، ص: 15) رجعت در لغت به معنای بازگشت پس از رفتن است. (جمیل، ص: 318) در مجمع البحرین آمده است: یعنی یک بازگشت پس از مرگ و بعد از ظهور مهدی (عجل الله فرجه).(طریحی، ص: 39)
این مسئله تا کنون از منظر امکان وقوع توسط علمای بزرگ شیعه بسیار بررسی شده و مطالب زیادی در اثبات آن منتشر شده است. از جمله کتاب گرانسنگ بحارالانوار علامه مجلسی است که در جلد 53 از آن کتاب تحت عنوان «باب الرجعه» به 162 روایت در این خصوص پرداخته است. در این کتاب به نام بسیاری از علمای شیعه که بحث از رجعت را به میان آورده و آن را اثبات نمودهاند اشاره کرده است؛ علمایی چون: کلینی، صدوق، شیخ طوسی، سید مرتضى، نجاشی، عیاشی، علی بن ابراهیم قمی، سلیم بن قیس هلالی و...
موشه یعلون در حالی به سمت وزارت امنیت رژیم صهیونیستی رسیده است که سابقه طولانی در ترور فلسطینی ها و اعراب دارد.
به گزارش سرویس بین الملل بی باک، یعلون نه تنها یکی از تندروترین بازیگران صحنه سیاست اسرائیل و مخالف سرسخت صلح با اعراب است، بلکه سوابق نظامی اش پر از عملیات علیه اعراب و فلسطینی در سمت های مختلف از ارتش اسرائیل است؛ می گویند همواره به اعراب کینه می ورزد، چون وقتی در کودکی گربه و سگ می کشت، عرب ها مانعش می شدند.
ژنرال ذخیره فعلی ارتش اسرائیل در جنگ اکتبر سال 1973 میلادی به سوی کشاورزان مصری که در مزرعه در حال کار بودند، تیراندازی کرد و شماری از آنها را به قتل رساند.
غربی ها بخصوص آمریکایی ها از هوش و ذکاوتش مستاصل اند، چهره ای که شاید برای ایرانی ها ناشناخته باشد. این استیصال تا بدانجاست که يكي از مقامات بلندپايه ارتش امريكا عاجزانه ميگويد: «من اگر او را ببينم، خيلي ساده از او خواهم پرسيد كه از ما چه ميخواهد؟!»
بعضی هاشان به او لقب "چهره واقعا شرور" را داده اند.
مدتی است خبرهایی مبنی بر کاندیداتوری فرمانده سپاه قدس در دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری انتشار یافته است هنوز خبری دال بر تائید یا رد آن در دست نیست. این خبر بیشتر از آن که در رسانه های داخلی مورد توجه قرار گیرد رسانه های غربی را به تکاپو انداخته است.
فرج سرکوهی» عضو فعال گروهک ضدانقلاب موسوم به "کانون نویسندگان ایران" که هم اکنون در آلمان اقامت گزیده، در یادداشتی با عنوان "خطای تحلیلگران منتقد در شناخت ماهیت احمدی نژاد" برای وب سایت بی بی سی فارسی (BBCPersian)، اپوزیسیون جمهوری اسلامی را به دلیل عدم شناخت عمیق از دکتر محمود احمدی نژاد به باد انتقاد گرفته است.
بخش عمده نوشتار یادشده، از منظرتان می گذرد:
(فرج سرکوهی)
««تحلیلگرانی که تا چندی پیش محمود احمدی نژاد را رئیس جمهور برکشیده رهبر، سپاه و دیگر نهادهای امنیتی و نظامی دانسته و پیروزی او را پیروزی "حزب پادگانی" ارزیابی می کردند، این روزها اینگونه برداشت ها را تکرار نمی کنند؛ اما هیچ یک از آنان، از نویسندگان منفرد تا سازمان های سیاسی، به این پرسش پاسخ نداده اند که چه ذهنیت و بینشی به تحلیل های قبلی آنان در باره معنا و ماهیت سیاسی-اجتماعی آقای احمدی نژاد منجر شد؟
مسکوت گذاشتن خطاهای معرفتی بدون نقد عمیق آن ها، از شیوه های رایج در ایران است؛ اما سکوت پاسخ، حقانیت پرسش را نفی نمی کند.
حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در بیستمین سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد قم که در مدرسه امام خمینی(ره) برگزار شد، به پیام رییس جمهور درباره درگذشت چاوز واکنش نشان داد و گفت: کسی در گوشه ای از دنیا می میرد و کسی هم از گوشه دیگر دنیا تسلیت می گوید و مینویسد«که من اطمینان دارم که او از عباد صالح است و او به همراه مسیح و مهدی موعود خواهد آمد» شما چکاره هستید که این حرفها را بر زبان می آورید، کسی که دستش را از دست مراجع خارج کند دچار این غفلت ها خواهد شد.
رییس ستاد اقامه نماز ادامه داد: بر این اساس، امام زمان که برای ظهور 313 یار می خواهد ، به گفته این آقا یکی از آن 313 نفر مشخص شده که کیست، این نشان می دهد وقتی انسان از ریل کتاب الله و عترت خارج شود به کجا خواهد رفت.
وی خاطر نشان کرد: دین حساب و کتاب دارد، کسی حق ندارد از این صحبت ها کند و به طور مثال بگوید ظهور نزدیک است و یا مراد از یمانی مقام معظم رهبری و یا مراد از دجال فلانی است، این اشتباه است رسیدن به این مطالب نیاز به یقین دارد.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی یادآور شد: وقتی شما چیزی را می پسندید و از روی سلیقه شخصی حرفی را می زنید، نباید به صورت عمومی ابراز کنید، ما باید دین را از کتاب الله و عترت بگیریم.
وی ادامه داد: این پیام که از تلویزیون پخش شد، من به عنوان یک معلم قرآن باید بگویم که اینها منکر است و هر کس از این حرفها بزند دستش را از دست مراجع برداشته است، آدم برای یک لقمه نان نباید ساکت باشد و چشمش را از روی خیلی چیز ها بردارد.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی تأکید کرد: خداوند حتی به حیوانات کوچک هم روزی می رساند و دلیل نمی شود چون ما از دولت بودجه دریافت می کنیم، بگوییم هر چه که دولت می گوید درست است.
به نقل از خبرگزاري شينهوآ؛ کميته علوم دفاعي در گزارش اخير خود که بخشهايي از آن در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد آورده است: "به رغم اقدامات زيادي که براي جلوگيري از حملات پيچيده از سوي ديگر کشورها صورت گرفته است، تلاشهاي آمريکا در اين زمينه "پراکنده" است و وزارت دفاع براي دفاع از خود در برابر چنين حملاتي آماده نيست".
مطبوعات و دولت آمريکا به تازگي تبليغات گستردهاي درباره موضوع امنيت سايبري به راه انداختند و بارها از چين که آن را عامل حملات سايبري به آمريکا معرفي مي کنند، نام بردند و مدعي هستند که اين کشور آسيايي امنيت آمريکا را تهديد مي کند.
با اين حال تحليلگران معتقدند قصد واقعي از اين تهديد که تا اين حد رسانهاي شده است، فروش نرمافزارها و خدمات ضد دزدي اينترنتي شرکت هاي آمريکايي يا توجيه افزايش بودجه دفاعي اين کشور است.
حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای ظهر امروز در «هشتمین همایش دادستانهای عمومی و انقلاب مراکز استانهای کشور» در سومین حرم اهل بیت (ع)، اظهار داشت: از شواهد و قرائن چنین بر میآید که در ماههای نخستین سال آینده، فتنهای در راه است.
وی افزود: این فتنه با موارد مشابه در سالهای پس از پیروزی انقلاب و فتنه 1388 متفاوت بوده و مردم و دستگاه قضا باید هوشیاری خود را حفظ کنند.
سخنگوی قوه قضائیه با برشمردن ویژگیهای مشکلآفرینان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: فتنهگران این بار با شعارهای مردمفریبانه مانند عدالت، مقابله با فساد، حمایت از پابرهنهها و ... به صحنه میآیند و این چیزی جز نفاق نیست و مبارزه با منافق بسیار دشوار است.
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه پیشگیری از وقوع فتنه بسیار مهم است اضافه کرد: نظام باید با قدرت عمل و انعطاف، برای خنثی کردن نقشههای دشمنان و فتنهگران وارد شود همانگونه که در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال گذشته با اقدامات پیشگیرانه به موقع و صحیح، شاهد آرامش در جامعه بودیم.
سوال: احمدی نژاد گفته تردید ندارد که به هنگام ظهور حضرت مهدی (عج)، هوگو چاوز نیز به همراه حضرت مسیح (ع) رجعت خواهد کرد؟! اظهارات وی را تحلیل نمایید و نظر خود را صریح بگویید.
به گزارش صراط، در ادامه این سؤال آمده: هم چنین احمدینژاد گفته است: «او نقطه اتکاء روحی و پشتیبان همه انقلابیون و آزادیخواهان منطقه و جهان بود – الگوی جهانیان است و ...» (1)
پاسخ: خداوند خالق، علیم، حکیم و هادی، حقایق عالم هستی را در وجود انسان نهادینه کرده است و به همین دلیل همگان دز اصل گرایش به آن حقایق مشترک هستند. مثل این که همه پرستش دارند، همه خود را بندهی دیگری میدانند، همه عاشق کمال هستند، همه امیدوار هستند، همه آزادی، رهایی و رشد را دوست دارند، همه قانونگرا هستند و همگان محبوبی دارند و برای رسیدن به وصال و لقای او تلاش میکنند.
خطای بشر در این است که گاه از سوی خود برای این حقایق و گرایشات فطری مصداقسازی میکند و سبب انحراف خودش و دیگران میگردد. مثلاً میگوید: البته که خدایی هست، اما خدا این است و نه آن – البته که باید قانونی باشد، اما قانون آن است که ما وضع کردیم و نه خدا – البته که آزادی خوب است، اما معنایش تعریفی است که ما از دموکراسی میدهیم و لاغیر – البته که کمال محبوب، مطلوب و غایت است، اما تعریف کمال در آن است که ما تعیین میکنیم و ...
تحریم یکی از راهبردیترین حربههایی است که غرب همواره پس از شکست در سیاستهای خود علیه سایر کشورها بکار گرفته اما اعمال تحریم از سوی دشمنان ملت ایران هیچگاه نتیجهای را برای آنان دربر نداشته، ادعایی که تاریخ بارها آن را به اثبات رسانده است.
تاریخچه تحریم علیه ایران:
نخستین تحریم جامع علیه ایران در دوران معاصر، تحریم انگليس علیه ایران در واکنش به انتخاب دکتر محمد مصدق به وزارت بود که هدف ملیسازی صنعت نفت را دنبال میکرد.
اولین قطعنامه شورای امنیت علیه ایران در زمان نخست وزیری محمد مصدق و به منزله واکنش علیه ملی شدن صنعت نفت ایران صادر شد گویی هر زمان که ملت ایران به دنبال احقاق حقشان بودند با مقابله پرخاشگرایانه استکبارگران مواجه شدهاند.
تغییر شخصیتی یکی از مباحث پذیرفته شده در علم روانشناسی محسوب می شود که در تشریح آن عالمان این رشته می گویند: برخی افراد تحت تاثیر محیط ، آشنایی با اندیشه های جدید، دوستان تازه و... دچار تحولات اساسی در چهارچوب عقاید و شخصیتشان می شوند و گاهی رفتارهای جدید آنها دقیقا در تضاد با ارزش های دیروزشان است.
در عرصه سیاسی مسائلی که این روزها بخش اعظمی از افکار عمومی را درگیر خود کرده شاید ریشه در همین اصل روانشناسی (تغییر شخصیتی) داشته باشد؛ که مردم می بینند شخصی که دیروز اندیشه های وی حداقل در سطح لسانی منطبق با ارزش های جامعه بود، به یکباره دچار یک انفجار فکری می شود و رفتارهای متناقض با گذشته را از خود بروز می دهد.
آری؛ بدون تعارف از محمود احمدی نژاد صحبت می کنیم که این روزها جنس رفتارهایش قوای هاضمه جامعه را با مشکل مواجه ساخته است؛ که آیا می شود مردی که تا دیروز خود را نماد ساده زیستی؛ عدالت محوری و مبارزه با فساد معرفی میکرد به یکباره.....
«او خوب میداند که جامعه چه زمانی نیازمند حضور پررنگ اوست و باز هم بهخوبی متوجه است که چه زمانی باید سکوت کند چون بهتر از این مردم میداند شکستن سکوت یعنی تنها گذاشتن مردم. بدون تردید اگر او بیاید از او استقبال خواهد شد چون حتی منتقدان سالهای اخیر او بهخوبی دریافتهاند، کلید حل بسیاری از مشکلات همان چیزی است که هاشمی بارها به آن اشاره کرده است و نامی جز اعتدال ندارد. » این مطلبی بود که چندی پیش در ویژه نامه انتخاباتی روزنامه اصلاح طلب "آرمان روابط عمومی" به چاپ رسید.
این روزها با آغاز وزیدن نسیم انتخابات بار دیگر هاشمی رفسنجانی خود را در کانون توجه محافل سیاسی قرار داده و گویا قرار است تا روز انتخابات، نقش پیدا و پنهان این فرد کهنهکار در معادلات سیاسی و همچنین سرنوشت دولت آینده پررنگ و پررنگ تر شود.
البته گمانه زنی های کاندیداتوری هاشمی از زمانی شدت گرفت که این سیاستمدار کهنه کار 78 ساله در دیدار خود با جمعی از اصحاب رسانه چنین عنوان کرد که "اگر مطمئن شوم کسی غیر از من نمیتواند شرایط کشور را تغییر دهد، لحظهای تردید نمیکنم."
سخنان روز گذشته محمود احمدی نژاد علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بهانه انتخابات نظام پزشکی با استقبال گسترده رسانه های بیگانه و ضد انقلاب مواجه شد.
به گزارش سرویس سیاسی صراط,در پی سخنان روز گذشته احمدی نژاد علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئول روابط عمومی این نهاد ضمن بیان اینکه اظهار نظر سپاه در پاسخ به استعلام مراجع قانونی صورت پذیرفته است, تصریح کرد:قرائن و مستندات موجود نشان می دهد مرجع قانونی، قبل از سپاه از دیگر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نیز استعلام کرده است و در خصوص ردّ صلاحیت شدگان پاسخ همه آنها "منفی" بوده است.
گفتنی است محمود احمدی نژاد در تاریخ 29 بهمن ماه گذشته در نامه ایی خطاب به رهبر معظم انقلاب گفته بود:اطمینان می دهم که همه تلاش ما به عنوان خادمان ملت ، در مسیر اعتلای کشور و رفع مشکلات کشور خواهد بود و کوچکترین قدمی برخلاف مصالح کشور بر نخواهیم داشت.
ذیلا تصاویر پوشش گسترده سخنان احمدی نژاد را در رسانه های بیگانه و ضد انقلاب مشاهده می کنید.
آمریکا و ترکیه دور تازه فعالیتهای خود را جهت ارسال تسلیحات جدید برای مخالفان در شمال سوریه آغاز کرده اند.
روزنامه "واشنگتن پست" اذعان کرد: چند کشور از جمله ترکیه و آمریکا ارسال تسلیحات جدید برای (گروه موسوم به) ارتش آزاد در "درعا" و شماری از مناطق سوریه را آغاز کردند که هدف از آن حمایت از آنها ضد نظام (سوریه) و افزایش توان آنها نسبت به عناصر افراطی جبهه النصره (وابسته به القاعده) است.
واشنگتن پست به نقل از کارشناسان نظامی نوشت، این تسلیحات جدید نخستین بار است که برای عناصر مسلح ارسال میشود.
این روزنامه آمریکایی تأکید کرد، با وجود ادعای واشنگتن مبنی بر مخالفت با تسلیح مخالفان در سوریه، دولت آمریکا از گروههای مسلح در سوریه با ارایه کمکهای تسلیحاتی، آموزشی و نظامی حمایت می کند
پایگاه خبری النخیل چند روز گذشته تصاویری از صدام حسین منتشر کرد که با استناد به این تصاویر و به نقل از یک منبع آگاه، مدعی شد که صدام حسین پس از بازداشت شدن توسط نیروهای آمریکایی به زندان اردوگاه الرضوانیه انتقال داده شده است.
این پایگاه همچنین جزییاتی از زندگی صدام حسین در بازداشتگاه الرضوانیه را نیز منتشر نمود. براین اساس صدام حسین نیمی از روز را در پاسخ به بازجویان ایالت متحده و 12 ساعت باقی مانده را به خواب و نظافت سلول خود می گذراند.
بنابراین گزارش، تصاویر دو فرزند وی عدی و قصی بر روی دیوار سلولش نصب شده بود. تصاویر بدست آمده حاکی از آن است که تصویر جرج دبیلیو بوش رئیس جمهور ایالت متحده نیز، بر دیوار سلول او قرار داشت.
گفتنی است، صدام حسین رئیس جمهور سابق عراق،پس از آنکه توسط دادگاه به اتهام جنایت علیه بشریت از جمله کشتار 143 تن از مردم سجیل در سال 1361 مجرم شناخته و در بامداد نهم دی ماه 1385 برابر با ۳۰ دسامبر ۲۰۰۶ به دار آویخته شد.
در ماه های اخیر کمتر پیش آمده تا درباره بزرگترین بنگاه شایعه پراکنی دنیا BBC، خبری منتشر نشود. عمده این اخبار عبارتند از اخراج بیش از ۷۰۰۰ نفر از کارکنان در چند ساله اخیر که در نوع خود بسیار قابل توجه است، فساد اخلاقی و بحران های سرسام آور جنسی بسیار زیاد که از حد شمارش هم خارج شده و موج اختلافات بوجود آمده درون سازمانی؛ که همه این موارد دست به دست هم داده و این شبکه خبری را به یکی از کم بازده ترین مقاطع عمر این رسانه قدیمی انگلیسی تبدیل کرده است. جالب این است که بیشر رسانه های دنیا بر عملکرد امروزه BBC تحلیل می زنند و از آن گزارش های مفصلی تهیه می کنند و در واقع خود BBC سوژه خبری شده است. در این میان انتشار و افشای اسناد داخلی شبکه بیبیسی از سوی برخی دیگر از رسانه های غربی ، به اختلافات گسترده در میان اعضای «بنگاه خبری بریتانیا» منجر شده است که وضعیت بحرانی آن را با شرایط خاصی مواجه کرده است و انتشار ۳هزار صفحه از اسناد داخلی شبکه بیبیسی نشان میدهد که این شبکه با مشکلات ساختاری و اختلافات داخلی زیادی مواجه است.
سردار سرخیلی سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم 8 نیروی زمینی سپاه لحظاتی پیش در جمع خبرنگاران از به زمین نشاندن یک پهپاد بیگانه در منطقه رزمایش خبر داد.
وی افزود: در اولین روز عملیاتی رزمایش پیامبر اعظم سیستمهای جنگ الکترونیک سپاه متوجه سیگنالهایی شدند که نشان میداد پهپادهای بیگانه قصد ورود به کشورمان را دارند.
سرخیلی تاکید کرد: در این هنگام نیروهای متخصص ما توانستند یک پهپاد بیگانه را در منطقه رزمایش به زمین بنشانند.
سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم 8 همچنین اعلام کرد: فیلم این پهپاد بیگانه در اختیار سپاه است و در صورت صلاحدید فرماندهان، منتشر خواهد شد.
بعد از قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی آزاد ایران در مسابقات جام جهانی کشتی همه اقشار جامعه بدون در نظر گرفتن گروه و حزب خاص از این افتخار ملی بسیار خوشحال شدند اما برخی روزنامه های وابسته به اصلاح طلبان از هر فرصتی استفاده می کند تا ایجاد شبهه و تفرقه نماید.
تیم ملی کشتی آزاد ایران در جام جهانی که در تهران برگزار شد به عنوان قهرمانی دست پیدا کرد، رئیس جمهور و تعدادی از وزرای کابینه با حضور در ورزشگاه 12هزار نفری آزادی از افتخار آفرینی کشتی گیران ایرانی تقدیر کردند.
طبیعی است که تیم های دوم و سوم این مسابقات فارغ از اینکه برای چه کشوری هستند، خواهان گرفتن عکس یادگاری با رئیس جمهور باشند. در این مسابقات تیم ملی آمریکا با شکست در برابر ایران مقام سومی تیمی را به دست آورد و خواهان گرفتن عکس یادگاری با احمدی نژاد رئیس جمهور ایران شدند که رئیس جمهور هم با توجه به مهمان نواز بودن ایرانیان با هیئت همراه خود با تیم ملی کشتی آمریکا عکس یادگاری گرفت.
این حرکت رئیس جمهور و مسئولین حاضر در ورزشگاه نه تنها به مردم آمریکا، بلکه به تمام دنیا نشان داد که ایران با هیچ ملتی مشکل ندارد و همواره خواهان صلح است و تنها در مقابل دولت های زور گو مانند آمریکا ایستادگی می کند.
برخی رسانه های اصلاح طلب علاوه بر اینکه از این فرصت پیش آمده در سطح بین المللی استفاده نکردند بلکه غیرت ملی هم از خود نشان نداند به صورت هماهنگ در صفحه اول روزنامه عکس یادگاری رئیس جمهور و کشتی گیران آمریکایی را منتشر کردند و با کنایه تیتر زدند (عکس یادگاری تیم آمریکا با احمدی نژاد!) گوئی رئیس جمهور فقط برای گرفتن عکس یادگاری با تیم آمریکا به ورزشگاه رفته بود، و یا احمدی نژاد با تیم مذاکره کننده آمریکا با ایران عکس یادگاری گرفته است.
در حالی که احمدی نژاد و مسئولین حاضر در ورزشگاه بعد از تقدیر از تیم ملی کشتی ایران و گرفتن عکس یادگاری با تیم ملی روسیه هم عکس یادگاری گرفتند.
این در حالی است که همین روزنامه ها بارها از مذاکره با آمریکا که به حیثیت ملی ایران بستگی دارد ابراز خرسندی کردند.
حال چطور شده که گرفتن عکس یادگاری با تیم ملی کشتی آمریکا که به عنوان نماینده مردم آمریکا، که از سیاست های دولتشان در رنج هستند آنقدر تعجب بر انگیز است که به جای چاپ عکس پرچم و تیم ملی ایران، یک عکس یادگاری معمولی که نشان دهنده علاقه تیم ملی کشتی آمریکا به رئیس جمهور است را در صفحه اول خود چاپ کردند؟!
اینجاست که بصیرتی مدنظر مقام معظم رهبری معنا پیدا می کند، و معلوم می شود که درون مایه برخی ها فقط رسیدن به قدرت است و حتی حاضرند برای خراب کردن چهره رقیب، غیرت و حیثیت ملی را علی رغم خواست مردم زیر پا بگذارند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، با اعلام موجودیت تلویزیون "ایران فردا" که با حضور برخی از مجریان اخراجی صدای امریکا از جمله "جمشید چالنگی" اجرا می شود، گمانه های بسیاری در مورد منابع مالی این شبکه که دفتر آن در لندن قرار دارد بر سر زبان ها افتاد.
هفته گذشته سایت ضد انقلابی "ایران گلوبال" خبر دادند که "علیرضا نوری زاده" اقرار کرده تمامی پول و امکانات تاسیس تلویزیون ایران فردا را ولیعهد سعودی متقبل شده است.
علیرضا نوری زاده مهره مرتبط سرویس های اطلاعاتی بیگانه در یکی از برنامه های شبانگاهی ویدئویی اش با تشکر بسیار از برادر عزیزش ولیعهد سعودی(!) اقرار کرده بود که تمامی پول و امکانات تاسیس تلویزیون موسوم به "ایران فردا" را وی متقبل شده است. نوری زاده اما توضیح نداده است که اگر پول و هزینهٔ تاسیس تلویزیون را ولیعهد عربستان پرداخت کرده چرا نام آن را به جای "عربستان فردا” ،”ایران فردا”گذاشته است!
نوری زاده که از تسویه حساب دیگر جریانهای اپوزیسیون و تبعات ناشی از آن که گریبانش را خواهد گرفت بسیار نگران شده است در ویدیوی جدیدی که روز گذشته بر روی یوتیوب انتشار داده از وضعیت افشاگری های دوستانش در تلویزیون کانال یک نسبت به تلویزیون ایران ( عربستان) فردا ابراز ناراحتی کرده است.
نوری زاده خطاب به مخاطبان می گوید : به من بسیار برخورده این بی حرمتی نباید بی پاسخ بماند من برخورد با این قضیه را به خود شهرام همایون و داریوش باقری ( مدیران شبکه کانال یک ) که می دانند حال من بد است واگذار می کنم .
همچنین در این لیست نام دو ایرانی دیگر به نام های پاول تورجی و حوریه پرامام به چشم می خورد که اطلاعات زیادی از انها بر روی صفحات وب دیده نمی شود. پاول تورجی یکی از ایرانیان مقیم آمریکا و فعال در بازار سهام این کشور است. حوریه پرامام نیز زن ایرانی قزاقستانی است که ثروت وی در سال ۲۰۰۸، ۱میلیون یورو برآورد شده بود.
سامانه ویکی پدیا درحالی لیست ثروتمندترین ایرانی های جهان را معرفی کرده است که به نظر می رسد صادق محصولی تنهای میلیاردر مسلمان این لیست باشد.
سامانه ویکی پدیا لیست ایرانیان ثروتمند جهان را در حالی به روز کرده است که در سال گذشته نام اسدالله عسگراولادی در این لیست به چشم می خورد که امسال این نام در بین اسامی منتشر شده وجود ندارد. در لیست ۱۱ نفره منتشر شده تنها نام یک ایرانی که در داخل کشور زندگی می کند دیده می شود و بقیه افراد این لیست را یهودیان ساکن انگلستان و آمریکا تشکیل می دهند.
رژیم اسرائیل در نهایت با انتقال سیستم الکترونیکی شناسایی و ردگیری هوایی خود به ترکیه با قابلیت سیستم هشدار دهنده و کنترل هواپیماهای نظامی، موافقت کرده است.
روزنامه تودی زمان ترکیه در همین خصوص نوشت، این سیستم شناسایی در حال حاضر به تاسیسات صنایع هوا و فضای ترکیه واقع در آنکارا رسیده است و نصب آن بر روی هواپیماهای نظامی که از امریکا خریداری شده به زودی در طول چند هفته آینده انجام خواهد شد.
پس از فصل الخطاب رهبری فرزانه انقلاب در روز 28 بهمن مبنی بر قصور و تقصیر هر دو قوه و رؤسایشان در غائله جلسه علنی استیضاح شیخ الاسلامی، تمامی مساعی مسئولان و دست اندرکاران قوا بر جبران این خطای صورت گرفته، متمرکز شد.
در همین راستا علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی و آیت الله صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، هر یک طی نامه های جداگانه ای، تواصی معظم له را نصب العین دانسته و بر اجرای منویات ایشان تأکید داشتند.
رئیس قوه مجریه نیز با تأخیری یک روزه، همچون گذشته، آخرین نفر از سران قوا بود که نامه اداری خود را در راستای اقداماتش خطاب به رهبری ارسال کرد .
در همین راستا هواخواهان و طرفداران حلقه انحرافی نیز با تأسی از تأخیر رئیس متبوعشان و با گذشت چند روز از این ماجرا، تحلیل ها و مطالب قابل تأملی را در این ارتباط منتشر نمودند.
این نوشته ها از آن جهت حائز اهمیت اند که بدانیم فحوای درون متنی این مطالب، مواضعی ممتنع و گاه متضاد با سخنان فرماندهی کل قوا را اتخاذ کرده اند که این خود جای شگفتی بسیار دارد.
انقلاب اسلامی ایران با گذر 34 سال از عمر با برکتش، همواره شاهد رویش ها و ریزش های متعددی بوده است، اما آنچه در این بین، کماکان محکم و با صلابت، راهبری انقلاب را بر عهده دارد، ولی مطلقه فقیه است.
در این میان کم نبوده و نیستند، افرادی که سعی دارند تا به نحوی از انحای گوناگون، جایگاه رفیع ولایت را متزلزل نشان داده و زعامت جمهوری اسلامی را بی تأثیر جلوه دهند، اما بحمدالله هیچگاه توفیق نیافتند.
از این رو ماجرای عزل بنی صدر در سال 60 و غائله منافقین را می توان در همین ارتباط ارزیابی و بازبینی نمود.
در اوایل جنگ تحمیلی و پس از کارشکنی ها و اقدامات منافقانه بنی صدر معزول بود که حضرت امام خمینی(ره) خطاب به وی و حامیانش فرمودند: «من تا آنجایی که بتوانم، تا آنجایی که اخلاق اسلامی اقتضا می کند که همه این ها را به آرامش دعوت کنم، همه گروه ها و گروهک ها را به آرامش دعوت کنم، همه افراد را به آرامش دعوت کنم، عمل خواهم کرد، نصیحت خواهم کرد، نصیحت برادرانه خواهم کرد، نصیحت خاضعانه خواهم کرد، لکن این را باید همه بدانند که آن روزی که من احساس خطر برای جمهوری اسلامی بکنم، آن روزی که من احساس خطر برای اسلام بکنم، آن روز این طور نیست که باز من بنشینم نصیحت کنم؛ دست همه را قطع خواهم کرد.»
در این میان بازخوانی سخنان امام راحل تداعی گر سخنان اخیر و تذکرات رهبری انقلاب است که فرمودند: «بنده فعلاً نصیحت می کنم.»
فلذا توقع آن می رود که در شرایط حاضر، تمامی تلاش و سعی خود را بر تحقق وحدت و حفظ آرامش جامعه متمرکز نموده و از تفرقه، تشتت و تشنج آفرینی پرهیز کنیم.
با گذشت بیش از 3 سال از احتضار فتنه سبز، زوایای پنهان شکل گیری این آشوب بیش از گذشته در حال افشا شدن است.
فتنه ای که با پیراهن عثمان تقلب در انتخابات دهم، مولود یافت و با حضور گسترده ملت ولایتمدار در تجمع 9 دیماه 88، فاتحه اش خوانده شد.
جالب آنکه فتنه گرانی که به کمیت افراد حاضر در راهپیمایی غیرقانونی 25 خرداد فخر می فروختند و بانگ شبانه میرحسین گویان را همچون چماقی بر سر مخالفانشان می کوفتند، هم اینک طریق سوراخ موش برگزیده اند و ملتمسانه به دنبال مزدور می گردند!
در این میان اما بی اعتنایی حامیان خارجی این جنبش نیز مزیدی بر علت کم فروغی ستاره سبز شده است. از این رو استفاده ابزاری اجنبیان غربی از بازیخوردگان سبزپوش بیش از پیش هویدا گشت و مشخص شد که جنبش سبز در حکم ملعبه ای برای تحقق اهداف جبهه استکبار بوده و به محض از کار افتاده شدنش، به زباله دان تاریخ سپرده خواهد شد!
در همین ارتباط، بنگاه سخن پراکنی روباه پیر(BBC)، که از مهمترین حامیان رسانه ای جنبش متوفی سبز قلمداد می شد، اخیراً در تحلیلی بر بی اثر شدن جنبش سبز و پایان کار این جنبش اذعان داشته است!
این روزها با نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، گمانه زنی ها درباره کاندیداهای گروه های مختلف سیاسی داغ داغ است.
در این میان اما آنچه که بسیار توجه رسانه ها و فعالان سیاسی را به خود جلب کرده این است که بالاخره دولتی ها چه کسی را به عنوان کاندیدای مورد نظر خود معرفی می کنند؟
از آنجا که ماجرای جریان انحرافی و حلقه یاران نزدیک به دولت در چند سال اخیر حاشیه هایی به همراه داشته است ، با نزدیک شدن انتخابات هشدارهای سیاسیون درباره حلقه یاران نزدیک به دولت و تحرکات انتخاباتی انها بیشتر شده و حالا با سردادن شعار انتخاباتی "زنده باد بهار" توسط رئیس جمهور و شکسته شدن سکوت خبری اسفندیار رحیم مشایی به نظر می رسد، تلاش های این جریان برای انتخابات یازدهم به اوج خود رسیده است.
رسانه های ژاپن مدعی حضور کارشناسان ایرانی در سومین آزمایش هسته ای کره شمالی خبر دادند.
به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، شماری از رسانه های ژاپنی با استناد به اظهارات یک منبع سیاسی غربی آگاه اعلام کردند به احتمال زیاد کارشناسان ایرانی در تاسیسات " بونگیری " کره شمالی که چند روز پیش شاهد سومین آزمایش هسته ای این کشور بود، حضور داشتند.
این رسانه ها با اشاره به روابط تهران و بیونگ یانگ و به نقل از ان منبع آگاه اعلام کردند که ایران در نوامبر 2012 در مورد حضور کارشناسان ایرانی در سومین آزمایش هسته ای کره شمالی با این کشور به توافق رسیده بود.
بر اساس گفته این منبع آگاه، ایران با کره شمالی به این توافق رسیده بود که در مقابل پرداخت مبلغی با واحد پول چین ( یوان ) به کره شمالی به معادل ده ها میلیون دلار، کارشناسانش در سومین آزمایش هسته ای کره شمالی حضور پیدا کنند.
این منبع آگاه همچنین گفته است که ایران از این فرصت برای آموزش فناوری ها و اجرای آزمایش هسته ای استفاده کرده است.
مطبوعات کره جنوبی پیش از این با استناد به تصاویر ماهواره ای اعلام کرده بودند که تعدادی از کارشناسان ایرانی برای رفع نقض فنی موشکی که کره شمالی اخیرا پرتاب کرده بود، به این کشور سفر کرده بودند.
کره شمالی چندی پیش موشک ماهواره بر خود را در میان موج انتقادات جامعه بین الملل به هوا پرتاب کرد.
این مطبوعات همچنین اعلام کرده بودند که در آوریل 2012 دعوت از کارشناسان ایرانی به کره شمالی به این دلیل صورت گرفت که این کشور در پرتاب یک ماهواره به فضا با مشکل روبرو شده بود.
مقامات آمریکایی می گویند ایران برای توسعه فناوری موشکهای بالستیک خود از کمکهای کره شمالی استفاده می کند..
کشورهای غربی ایران و کره شمالی را به تلاش برای دست یابی به سلاح هسته ای متهم می کنند و بر همین اساس آنها را مورد تحریم قرار می دهند.
محمدرضا باهنر در گفتوگوی تفصیلی با خانه ملت، آخرین تحولات عرصه سیاسی کشور را در موضوع انتخابات تشریح کرد. بخشی از این مصاحبه را در ادامه میخوانیم:
آقای هاشمی اعلام کردند که من در انتخابات نامزد نمیشوم اما نقشآفرینی میکنم، به نظر شما آیا میتوان با محوریت ایشان دولت فراجناحی تشکیل داد، اصلا فضای سیاسی کشور در زمان حاضر اجازه تشکیل چنین دولتی را میدهد؟
اینکه آقای هاشمی رفسنجانی میگوید من به دنبال وحدت ملی هستم، یعنی چه؟ آیا به این معنا است که توطئهگران، مختلفان، ساختارشکنان، آشوبطلبان و مدعیان تقلب در سال ۸۸ نیز وارد دولت آینده شوند؟
ولی امر مسلمین در بیانات بسیار مهم خود پیرامون مسایل روز کشور، همچون همیشه از موضعی پدرانه وارد ماجرا شدند و البته به صورتی کاملا صریح و انقلابی، آنچه که لازم است نصب العین همه شود را بدون هیچ واسطه ای در میان گذاردند.
اینک که راس خیمه ی انقلاب اسلامی نظراتشان را مطرح کردند، از مسئولان مورد خطاب معظم له و امت انقلابی چند توقع اساسی مورد انتظار است:
پس از گمانه زنی های متعدد پیرامون اعلام موضع رهبری انقلاب در قبال ماجرای یکشنبه سیاه مجلس، سرانجام معظم له در دیدار با جمعی از مردم تبریز به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل رخ داده در جلسه استیضاح وزیر سابق کار پرداختند.
ایشان در همین زمینه اظهار داشتند: «در اين ماجرا متأسفانه رئيس يك قوه به استناد يك اتهام ثابت نشده و حتی مطرح نشده در دادگاه، دو قوه ديگر يعنی مجلس و قوه قضاييه را متهم ساخت كه كاری بد، غلط، نامناسب، خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف اخلاق بود. دفاع رئيس محترم مجلس هم قدری زياده روی بود و لزومی نداشت. نه آن متهم كردن، نه آن برخورد كردن و نه آن استيضاح، مسائل مناسبی نبود.»
رهبری انقلاب با مذموم شمردن بر زبان جاری ساختن نام افراد، اینگونه اعمال را «بد»، «غلط»، «نامناسب»، «خلاف شرع»، «خلاف قانون» و «خلاف اخلاق» دانستند. این درحالیست که رئیس جمهور بارها و بارها چه در مناظره های پیش از انتخابات ریاست جمهوری 88 و چه در کنفرانس های مطبوعاتی و سخنرانی ها و نطق هایشان در صحن علنی مجلس، همواره نام های زیادی را بر لسان مبارکشان جاری ساختند و برای متهمان نامبرده، از پیش حکم صادر نمودند و آنها را مجرم نامیدند!
روز ۲۲ بهمن سال ۹۱ نيز كه يكي از باشكوهترين و در عين حال وصفناشدنيترين راهپيماييها در تاريخ سياسي انقلاب اسلامي برگزار شد، دشمن بازهم تلاش كرد با استفاده از اين ترفند نخنما با گلآلود كردن آب، ماهيگيري كند. آنچه در حاشيه مراسم راهپيمايي ۲۲ بهمن در قم نيز پديد آمد، تلاش ستون پنجم دشمن براي خيانتي تازه به ايران اسلامي و تكميل برنامههاي رسانهاي دشمن براي وارونهسازي حماسه عظيم و مردمي ۲۲ بهمن بود.
دست خدا در ۲۲ بهمن ۹۱
تا پيش از صبح ۲۲ بهمن برخي نگرانيها وجود داشت كه نكند موج گرانيها و فشارهاي اقتصادي ما را خسته كرده باشد و مردم بخواهند اعتراض خود به وضع موجود را با عدم حضور در راهپيمايي ۲۲ بهمن به گوش مسئولان برسانند.
دشمنان در روز ۲۲ بهمن كاملاً مترصد حضور مردم در راهپيمايي بودند و مطمئنا كوچكترين سستي مردم را به عنوان موفقيت سياستهاي خود قلمداد كرده و خود را براي آغاز موج تازهاي از فشارها عليه ايران آماده ميساختند، اما باز هم دست خدا در حمايت از انقلاب اسلامي ايران آشكار و ۲۲ بهمن ماه ۹۱ به صحنهاي از بصيرت و دشمنشناسي ملت ايران تبديل شد.
جمهوري اسلامي ايران امروزه یکی از بهترين دوران خود را پشت سر می گذارد.
کشور و ملتي که علي رغم تمامي تحريمهاي ناعادلانه شوراي به اصلاح امنيت سازمان ملل و آمريکا و اتحاديه اروپا توانسته است با تحمل سختي ها و همدلي ، هر روز بیش از پیش پيشرفت هاي شگرف خود را جايگزین تحريمها نماید.
به گزارش سرویس سیاسی صراط، شاید بتوان گفت به علت همين دفاع و همدلي مردم و نظام است که وزير امور خارجه آمريکا در سخنانش درباره ایران مي گويد: "هنوز ايران سرسخت ترين موضوعي است که ايالات متحده آمريکا با آن سر و کار دارد ... قدرتي اسلامي که هرگونه اقدام و حرکتي بدون در نظر گرفتن آن در منطقه ، قطعاً غير قابل اجرا خواهد بود."
با آغاز دور جديد فعاليت اوباما در کاخ سفيد و با توجه به اتفاقاتي که در جهان و خصوصا خاورميانه در حال روی دادن است هر روز شاهد موضع گيري هاي جديد آمريکا و به تبع آن موضع گيري هاي جالب و گاهاً مضحک کاسه ليسان ايالات متحده در منطقه هستيم.
کمتر از ده روز پیش، در مجاورت میدان بهارستان و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، واقعه ای رخ داد که کام دوستداران نظام را تلخ کرد و دهان معاندین انقلاب را شیرین نمود!
محاجه دو رئیسی که هر یک به سهم خویش، مصلحت را تشخیص ندادند و منافع شخصی را بر مصالح ملی ارجح دانستند!
در آن یکشنبه سیاه بود که یکی فیلم نمایش داد و بی اخلاقی کرد و دیگری احساسی پاسخ داد و بی ملاحظگی نمود!
رفتار و گفتار ناسره و ناصواب روی داده در جلسه استیضاح وزیر کار در حالی صورت گرفت که رهبری فرزانه انقلاب بارها و بارها مسئولین امر، بویژه رؤسای قوا را به رعایت وحدت و همدلی توصیه کرده بودند.
از همین روی بود که «صراط نیوز» در راستای عمل به تواصی مقام عظمای ولایت و نیز انجام وظیفه ناصحانه خویش در قبال مسئولان، طی عناوین و مقالاتی چون: «این توهینی آشكار به مجلس و نمایندگان مردم بود كه بارها از طرف ایشان تكرار شد» ؛ «امان از دل رهبر ...» ؛ « نظر صریح رهبر انقلاب پیرامون افشای اتهامات اثبات نشده» ؛ «مسئولان همچون ملت یکدل و مصمم و همزبان باشند» و ...، مکرراً منویات معظم له را یادآور شد.
وب سایت ضدانقلاب "روزآنلاین" (roozonline) ترجمه گزارشی از "واشنگتن پست" (WashingtonPost) را منتشر کرده که در آن با توجه به تحولات سیاسی اخیر، در مورد آینده سیاسی رئیس جمهوری محترم، جناب آقای دکتر احمدی نژاد، گمانه هایی مطرح شده است.
فرايتاگ: آمريكا دروغ مي گويد حق با آيت الله خامنه اي است
يك نشريه آلماني در گزارشي نوشت ايرانيان حق دارند پيشنهاد دروغين آمريكا براي مذاكره را باور نكنند.
هفته نامه فرايتاگ نوشت: رهبر انقلاب ايران آيت الله خامنه اي در يك سخنراني به موضوع، به اصطلاح آمادگي آمريكا براي گفتگو، پرداخت. ديگر نكته تازه اي نيست كه بگوييم حرف هاي رهبر ايران عمداً در رسانه هاي غربي ناقص پخش مي شود. در نتيجه تعجبي ندارد كه اين بار نيز بخش بزرگي از مطبوعات غربي چنين كردند.
اين نشريه در گزارش خود با عنوان «چرا حرف آمريكايي ها را باور نمي كنند، مي نويسد: هفته گذشته جو بايدن معاون رئيس جمهور آمريكا در كنفرانس امنيت مونيخ گفت آمريكا هنوز آماده است به ديپلماسي فرصت بدهد و البته اضافه كرد كه «اين پنجره، نامحدود باز نخواهد ماند» اما كوتاه زماني بعد از كنفرانس و قبل از اينكه حكومت ايران موضعي بگيرد، اين كشور دچار تحريم هاي بيشتر غرب شد. بانيان اين تحريم ها كه از جمله قرار است فروش نفت ايران را سخت تر كنند، چون هميشه در واشنگتن نشسته اند از اينرو بايد به عنوان ناظر از خود بپرسيم اصولاً پيشنهاد مذاكره آمريكايي ها تا چه ميزان جدي بوده است؟
فرايتاگ مي نويسد: آيت الله خامنه اي جوابي قاطع به اين بازي آشكار داد. البته اين جواب هيچ ارتباطي با عنوان هاي خبري چون «ايران پيشنهاد صلح را قاطعانه رد كرد» ندارد. به گفته او آمريكايي ها بايد «حسن نيت» داشته و «صادق» باشند.
نشريه آلماني مي افزايد: در غرب با علاقه اين برداشت را ارايه مي دهند كه حرف هاي رهبر عالي ايران نفرت پراكني عقيدتي است. آناني كه فارسي مي دانند يا ترجمه هاي بي طرف را خوانده اند مي دانند كه اين گونه نيست. رهبر ايران تأكيد كرد، «مذاكرات تنها از موضع برابر مي تواند شكل بگيرد و نه همراه تهديد». از اين گذشته آمريكا در سال هاي گذشته نيز نظاره گر ترور دانشمندان ايراني از جمله فيزيكدان هاي هسته اي بوده است.
در ادامه اين تحليل خاطرنشان شده است: رهبر عالي ايران مي گويد آمريكايي ها تنها نوعي برگ برنده مي خواهند. به باور او علت اين امر به ويژه آن است كه سياست خارجي آمريكا در منطقه كاملاً شكست خورده است. اكنون قرار است به جامعه جهاني اين برداشت را دهند كه حسن نيت دارند. چگونه مي توان در چنين پيشنهادي صداقت و حسن نيت ديد در حالي كه همزمان ايران را تحريم مي كنند؟
فرايتاگ در ادامه نوشت: در رسانه هاي غربي اصولاً صحبت از «تحريك هاي» رهبر ايران است كه تنها به ادعاي آنها دنبال «ايجاد درگيري» است. به جاي اين ادعا بهتر است از خود بپرسند چرا ايران به چنين مذاكراتي اعتماد ندارد. آمريكا در ايران حسن شهرت ندارد. روزگاري كودتاي نظامي عليه محمد مصدق سازماندهي كردند گرچه وي به آمريكا اعتماد كرده بود. سپس محمدرضا شاه ديكتاتور را علم كردند و نظاره كردند او چگونه ملتش را غارت و سركوب مي كند. اكنون صحبت از مذاكرات صلح است در حالي كه همزمان همچنان مي خواهند ملت ايران را با تحريم ها فلج كنند؛ صرفنظر از موارد جنايت عليه دانشمندان ايراني.
نشريه آلماني در پايان نوشت: هيچ انسان عاقلي در چنين حالتي به چنين طرف مذاكره اي اعتماد نخواهد كرد. به جاي اينكه صداقت نشان دهند همچنان به سياست ارعاب ادامه مي دهند. نيازي نيست كه حكومت ايران باشيد تا مخالف اين مطلب باشيد زيرا موضوع مشخص است. براي اين كار تنها نگاهي به تاريخ كافي است.
با پشت سر گذاشتن یکی دیگر از سالگردهای باشکوه انقلاب اسلامی، اگر به مسیری که طی این سه دهه طی کرده ایم نگاهی گذرا بیاندازیم ، به این نتیجه می رسیم که مسیر دشواری که با دست خالی توانسته ایم سرافرازانه از آن عبور کنیمٰ تنها با اراده ما نبوده و طبق فرمایش امام راحل (ره): "انقلاب اسلامی یک معجزه الهی بود".
به راستی مگر کسی می تواند ادعا کند پیروزی مقتدرانه ملت ایران در جنگ تحمیلی، مقابل ارتش بعث که با پشتوانه تمام قدرت های جهان می جنگید یک معجزه الهی نبوده است؟ یا ترمیم زیر ساخت های ابتدایی کشور که در دوران جنگ 8ساله رو به نابودی رفت حجتی دیگر از توجه خدای متعال به سرزمین وارثان سلمان نبوده است.
آری؛ حالا سالهاست که دیگر دشمنان این ملت جنگ اقتصادی را برای پشیمان کردن ما از انقلابمان برگزیده اند و در این راه از هیچ تلاشی برای زمین گیر کردن ما فروگذار نکرده اند.
از بلوکه کردن دارائی های ایران در سرزمینهای دیگر گرفته، تا تحریم های متعدد اقتصادی و حتی تلاش برای فروش نرفتن نفت ما که بعنوان اصلی ترین درآمد ارزی کشورمان محسوب می شود تنها گوشه ای از فشارهای دشمنان به حساب می آید.