به گزارش سرویس سیاسی بی باک، مشاجره مسئولین سطح اول کشور آثار روانی زیادی در جامعه بر جای می گذارد که متاسفانه برخی مسئولین بدون در نظر گرفتن این که رفتار آنها چه آثار سوئی در جامعه دارد، اختلافات خود را علنی می کنند. درگیری و برخورد لفظی سران دو قوه در جلسه علنی یکشنبه سیاه مجلس باعث شد که جو روانی نامطلوبی در جامعه بوجود آید.
البته برخی نمایندگان بعد از آن اتمام جلسه یکشنبه سیاه مجلس آنگونه ابراز شادمانی کردند که انگار با عملکردشان کشور به قله افتخار و پیشرفت رسیده است!
حجت السلام سلیمان قاسمی روانشناس و مدرس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در مورد آثار روانی مشاجره مسئولین میان مردم در گفتگو با بی باک بیان داشت: این مشاجرات، اضطراب ها وافسردگی هایی در جامعه به وجود می آورد که به تبع آن برخی بی انصافی ها در سطح اقتصادی و بازار به همراه دارد که به دلیل سوء استفاده از همین مشاجرات است.
وی افزود: دشمن از نظر روانی می خواست مردم را نسبت به نظام بدبین کند که موفق نبود اما مسئولین در این چند روز دقیقا کاری را کردند که دشمن در انجام آن عاجز بود.
قاسمی در ادامه گفت: وقتی مردم چنین بی قانونی هایی را در سطح مسئولین می بینند به تبعیت از آنان به خود حق می دهند بی قانونی کنند، در این راستا حتی افرادی که از نظر روانی وفادار به انقلاب هستند هم ممکن است دچار تردید شوند.
این استاد روانشناس تصریح کرد: بعد از این نوع درگیری بین مسئولین، در جامعه جوی حاکم می شود تا افرادی که خلاف می کنند با استناد به بی قانونی مسئولین رسیدگی کننده از پذیرش اشتباه خود سرباز زنند. در این بین کسانی هم که اهل خلاف نیستند دچار یاس و ناامیدی می شوند زیرا خود را وفادار می دانند.
همچنین محمد ولی علیی دکترای جامعه شناسی در گفتگو با بی باک اظهار داشت: مسئولین رده بالای مملکتی به نحوی مرجع و الگوئی جهت نحوه نگرش یا سبک زندگی مردم در جامعه هستند، ،به همین دلیل رفتار مسئولین در این راستا تعیین کننده است.
دکتر علیی افزود: عموم جامعه برای سبک زندگی خود فکر و تصمیم گیری ندارند. بیشتر افراد به نحوی از هنجارها و رویه های روزمره تبعیت می کنند که این هنجارها و رفتارها از گروه مرجع نشات می گیرد و مردم یا عینا این رفتارها را تکرار می کنند و یا متناسب با وضع خود آن را تفسیر و اجرا می کنند.
وی با تاکید براینکه رفتار مسئولین رابطه مستقیم با نحوه زندگی، نگرش، رفتار و هنجار مردم دارد، گفت: افراد یک جامعه به مسئولین اعتماد کامل ندارند. در یک جامعه نرمال و سالم افراد تا حد معینی رفتار رده های مختلف مسئولین را قبول دارند. این کم اعتمادی بستگی به نوع جامعه و شایعه پراکنی ها دارد.
علیی در ادامه بیان داشت: در جامعه ای که شرایط مساعد است و اعتماد عمومی وجود دارد، حتی اختلافات جزئی در لایه های مختلف جامعه نفوذ پیدا می کند و باعث بی اعتمادی و به وجود آمدن جو روانی تشنج آمیز می شود، چه رسد به اینکه مردم متوجه شوند که مسئولین قدرت تصمیم گیری غیر جانب دارانه ندارند.
وی در ادامه افزود: تشدید اختلافات به گونه ای است که به طور مثال اگر از نظر آماری 20% بین رفتار مسئولین و عمل آن ها اختلاف وجود داشته باشد، سطح جامعه به صورت تساعدی عمل خواهد کرد و ممکن است این اختلافات در بین مردم به چندین برابر هم افزایش پیدا کند که می تواند بر آرامش و آینده مردم تاثیر گذار باشد.
مدرس موسسه امام خمینی در پایان تصریح کرد: ممکن است یک جامعه مشکلات زیادی داشته باشد، اما مسئولین طوری رفتار نمایند که انگار هیچ مشکلی وجود ندارد و یا بالعکس ممکن است جامعه ای به لحاظ واقعی واجد مشکلات کمی باشد اما دست اندر کاران آن، طوری جلوه دهند که مردم احساس کنند در لبه پرتگاه قرار دارند.
آیتالله آملیلاریجانی در جلسه روز چهارشنبه مسئولان عالی قضایی گفت: انقلاب اسلامی ایران روحیه خودباوری را به مردم ایران بازگرداند و ضمایر الهی را بیدار کرد.
آیتالله آملی لاریجانی احیای سایر ارزشهای الهی از جمله ایثار و ازخودگذشتگی، جهاد فیسبیلالله، استقلال، آزادی و عدالت را از برکات انقلاب اسلامی اعلام کرد و گفت: مردم با قیام خود به مجاهده با ظلم و ستم پرداختند و در کنار تمام مشکلاتی که برای جمهوری اسلامی ایران از روز اول انقلاب پدید آمد، باز هم مردم همچنان پشتیبان انقلاب خویش بوده و هستند.
عصر یکشنبه را می توان بعنوان یکی از جنجالی ترین و حاشیه سازترین روزهای سیاسی کشور قلمداد کرد.
روزی که در آن رئیس قوه مجریه «بگویم!» هایش را فاش گفت و رئیس قوه مققنه نیز با پاتک«بگویید!» هایش، در مقام پاسخگویی برآمد.
پس از این واقعه بود که رئیس جمهور ناخرسند، در حالیکه انگشت سبابه اش به سمت رئیس مجلس اشاره می رفت، صحن علنی مجلس را بدون ملازمت هیچ یک از نمایندگان ترک کرد.
پس از خروج احمدی نژاد از درب فرعی مجلس بود که عده کثیری از نمایندگان با سرعت هر چه تمام تر به سمت جایگاه هیئت رئیسه روانه شدند با مصافحه و بوسیدن شخص رئیس مجلس، موفقیت لاریجانی در بی جواب نگذاشتن اظهارات رئیس جمهور را تبریک و شادباش گفتند!
فارغ از بررسی نفس اتفاقات رخ داده در جلسه استیضاح وزیر کار و ایضاً تحلیل درستی یا نادرستی اظهارات طرفین، هضم علت خوشحالی نمایندگان مجلس، پس از اتمام جلسه استیضاح، بسیار سخت و مشکل می نمایاند!
آخر چگونه قابل درک است که نمایندگانی که به تعبیر امام راحل (ره)، "عصاره فضائل ملتند."، اینگونه از ناخرسندی و عصبانیت رئیس جمهور منتخب همان ملت به وجد آیند و سر از پا نشناسند؟!
نظام ها و حکومت های بر حق، در طول تاریخ استقرار و استمرار خویش، همواره مورد آماج تهاجمات اباطیل ادوار واقع شده اند.
در این میان ممکن است فشارهای وارده از سوی مخالفین حاکمیت، هرازگاهی مسأله آفرین شود، اما این مسائل نه تنها اصل نظام را مورد هدف قرار نداده و به مخاطره نخواهد انداخت، بلکه آن را آبدیده تر خواهد کرد.
در همین ارتباط نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز با گذشت 34 سال از عمر با برکتش، ناملایمات زیادی را به خود دیده و دشواری های بسیاری را متحمل شده است.
ماجرای عزل بنی صدر و غائله منافقین، انفجار دفتر نخست وزیری و حزب جمهوری اسلامی، ترور بسیاری از شخصیت های ارزشمند و یاران صدیق انقلاب، 8 سال جنگ تحمیلی، پذیرش قطعنامه 598، فتنه 18 تیر 78، ماجرای اعتصاب نمایندگان مجلس ششم، فتنه 88 و ... تنها بخشی از سنگ اندازی های دشمنان در جهت جلوگیری از ادامه روند رو به رشد نظام جمهوری اسلامی بشمار می روند.
در حالی که دنیای امروز غرب با گذاشتن "عینک ماتریال" بر روی چشمانش همه چیز را به صرف موجودیت فیزیکی آن می پذیرد، نباید متوقع بود که در چنین فضایی حتی ارزش های بنیادی آفرینش و خلقت مورد تکریم قرار بگیرد.
آری؛ اصلا می توان گفت واژه ای به نام اخلاق و انسانیت در سرزمین چشم آبی های غرب سر به تیره تراب سپرده است و با پذیرفتن این نکته، دیگر انتظار به رسمیت شناختن حقوق مدنی انسانها و حتی احترام به پیامبران الهی توقعی نابجا محسوب می شود.
با اتفاق بی شرمانه و حیرت انگیزی که این روزها انگلیس محل وقوع آن است، مدعیان حقوق بشر نه تنها بی توجهی خود به ارزشهای ابتدایی را علنی کردند، بلکه بنا دارند بنیادهای کرامت انسانی را هم به آتش بکشند.
حزب محافظه کار کشور انگلیس که در حال حاضر با نخست وزیری دیوید کامرون قدرت را در دست دارد، تصمیم گرفته با ارائه لایحه ای به پارلمان این کشور ثبت ازدواج همجنس گرایان را بصورت رسمی تصویب کند و با این کار این زوج های! جوان را از همه حقوق شهروندی بهره مند سازند.
این بود عمل به منویات معظم له؟! ... این بود لبیک به تواصی رهبری انقلاب؟! ... این بود فرمانبرداری، اطاعت و ولایتمداری؟!
با اتفاقات رخ داده در کارزار استیضاح وزیر کار، شک ها به یقین بدل شد که آقایمان غریب است!
غریب از این جهت که حتی رؤسای قوا هم فرامین حضرتش را روی زمین می گذارند و عمل بدان را نه برای خود، بلکه تنها برای دیگران جایز می دانند!
با این وجود چه انتظاری می توان از سایرین داشت، زمانی که سران بلند پایه مملکتی، علیرغم توصیه مؤکد زعامت انقلاب مبنی بر حفظ وحدت، عکس و نقیض آن رفتار می کنند؟!
احسنتم نمایندگان! ... دست مریزاد دولتمردان! ... به کجا چنین شتابان!
«حاسبوا قبل أن تحاسبوا». به عقب برگردیم و کارنامه خویش را مرور کنیم و دریابیم که در طول دو سال اخیر، چه مقدار از وقت و انرژی و ظرفیت های دو قوای مجریه و مقننه، بر استیضاحات نافرجام و لجاجت های کودکانه، تلف شده است!
ریاست های 4 ساله و 8 ساله و پست و مقام و منصب، ارزش اتهام افکنی و تشنج آفرینی و از همه مهمتر، به مخاطره انداختن موقعیت نظام را نداشته و ندارد!
افراد و جریانات و دولت ها و ادوار مجلس و ... می آیند و می روند، اما این شجره طیبه نهضت روح الله است که انشاالله تا قیام بقیه الله (ارواحنا له الفداهُ) پایدار خواهد ماند.
فلذا روا نیست تا با اقوال و افعال غیر معقول و احساسی، ظرفیت های مادی و معنوی کشور و انقلاب را مصروف یارکشی ها ومنازعات بی ثمر سیاسی نماییم.
ای شیفتگان خدمت و نه تشنگان قدرت! ... ای نمایندگان ملت! ... ای دولتمردان مهرورز!
آیا شایسته بود که فقط و فقط بدلیل اختلاف نظر بر سر بودن یا نبودن یک شخص، خوراکی چند ماهه، آنهم در برهه حساس انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، برای دشمنان قسم خورده انقلاب و رسانه های معاند نظام مهیا شود؟!
تداعی و تصور رویدادهای امروز صحن علنی مجلس، زمانی موجبات شرمساری بیش از پیش را فراهم می آورد که بدانیم این اتفاقات همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی رخ داده است!
یقین داشته باشیم که می باید در قبال انجام هر یک از حرکات و سکنات خویش در برابر خدای متعال ، حضرت ولیعصر (عج)، امام راحل عظیم الشأن، شهدای انقلاب و دفاع مقدس و تمامی ایرانیان ذوی الحقوق، جوابگو باشیم و از اقداماتمان دفاع نماییم.
با اینحال آیا می توان اتفاقات عصر 15 بهمن 1391 را در جهت تضمین مصالح و تأمین منافع جمهوری اسلامی ارزیابی نمود؟!
از یک طرفه به قاضی رفتن بپرهیزیم و برای یکبار هم که شده مصالح ملی را بر منافع شخصی و گروهی ارجح بشماریم. این را بدانیم که دیر یا زود، هر کدام از ما نیز همچون حاج آقا مجتبی تهرانی و مرحوم حسن حبیبی، سر بر سینه تراب خواهیم گذاشت و تنها نام ماست که به یادگار خواهد ماند.
حال به نیکی یا بدی نام بردن از ما توسط آیندگان، رابطه مستقیمی با اقدامات و افعالمان خواهد داشت.
رهبری معظم پیش تر از این خطاب به روسای دوقوه فرموده بودند: "دردمندانه می گویم، اگر در قیامت خداوند از من بپرسد چه کردی؟ من می گویم که کسی جز اینها را نداشتم" . "اگر به اختلافات خود ادامه بدهید به ملت و نظام اسلامی خیانت کرده اید"
به راستی حال و هوای اینروزها و لحظات رهبر معظم انقلاب پس از کش و قوس مجلس و دولت و آبی که به آسیاب دشمن ریخته شد چگونه است؟
این بود جواب رهبر........................
به گزارش صراط،اسماعیل کوثری شب گذشته در همایش «روشنگری سیاسی» در شهرستان پردیس که با حضور جمع کثیری از مردم این شهرستان در مسجد «صاحبالزمان» بومهن برگزار شد، اظهار داشت: رژیم اشغالگر قدس در عملیاتی نظامی با استفاده از سامانههای موشکی لیزری، تک تک مواضع حزبالله را در جنوب لبنان بعد از مراحل شناسایی مورد هجمه قرار داده بود.
وی ادامه داد: آنها بعد از حمله نظامی به خیال خود بعد از یک هفته این عنصر مقاومت اسلامی را از بین میبرند؛ در حالی که حزبالله لبنان بعد از این جریان سربلند کرد و بر مقاومت خود شدت بخشید.
کوثری اضافه کرد: صهیونیستها بعد از ناکامی در میدان نبرد به دیگر تاکتیکهای خصمانه از جمله جنگ نرم علیه حزبالله و رهبر این گروه یعنی سیدحسن نصرالله روی آوردند.
سی و یکمین دوره جشنواره فجر طبق قرار هر ساله در دهه فجر آغاز بکار کرد و هنرمندان به نمایش خلق آثار و هنرنمائی های خود می پردازند و همراه با جشن انقلاب، جشنی برای هنرمندانِ نه تنها ایران بلکه آزادگان جهان نیز برگزار می شود.
به گزارش صراط، با این اوصاف این سئوال مطرح است که فلسفه بوجود آمدن جشنواره بین المللی فجر آن هم در دهه فجر چه بود؟ مگر نه آنکه مسئولان کشور با این کار سعی در نشان دادن عظمت و قدرت انقلاب و اسلام در عرصه های مختلف بویژه سینما بودند؟ براستی آرمان هایی که انقلاب آنرا دنبال می نمود مگر چه بود که مردم در دوران شاه آن را پیدا نمی کردند؟ مگر قبل از انقلاب، اسلام و مسلمان در ایران وجود نداشت؟! پس این اسلامی که انقلابیون از آن سخن می گفتند چه ممیزه ای دارد؟
ادامه مطلب را مطالعه کرده....تصمیم باخودتان است.....................
جلسه استیضاح شیخ الاسلامی برگزار شد اما گفتمان مطرح شده در آن شگفتی ناظران سیاسی را رغم زد.
این جلسه که به صورت علنی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و مانند تمام جلسات علنی پارلمان اظهارات سخنرانان از رادیو مجلس برای عموم مردم پخش می شد، باعث تاسف و نگرانی دلسوزان انقلاب و شادی و شعف ضدانقلاب گردید.
از یکسوی محمود احمدی نژاد با ادبیات خاص و عملکرد اختصاصی خود پای به جلسه ی استیضاح وزیرش گذارده بود و از سوی دیگر، علی لاریجانی قرار داشت که بنای خود را بر استقلال و قانونمداری مجلس گذارده است.
احمدی نژاد را همه شناخته اند. همان کاندیدای جنجالی انتخابات ریاست جمهوری دهم که در جلسات مناظره، با ارایه اسنادی سعی در کیش و مات رقیبان نموده بود. از اردوگاه او چند صباحی است که زمزمه ی بگم بگم های معروفش به بیرون درز پیدا کرده و هرازگاهی از ناگفته هایی می گوید که می خواهد به زودی و با نزدیک شدن به ایام انتخاباتی دوباره افشایشان نماید.
ادامه مطلب.....
به گزارش صراط،شواهدي در دست است كه نشان مي دهد واقعه تلخ و ناگوار و خيانت آميز ديروز توطئه مشترك «اصحاب فتنه» و «حلقه انحرافي» بوده است. دو جرياني كه برخلاف آنچه به ظاهر ادعا مي كنند، در پس معركه دست در دست يكديگر دارند و براي عملياتي كردن توطئه هاي مشترك از برخي مسئولان ساده انديش و يا -خداي نخواسته- خودباور بهره مي گيرند. بخوانيد...!
«... از امروز تا روز انتخابات هر كس احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار گيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده است».
نكته فوق، فرازي از بيانات رهبر معظم انقلاب خطاب به رؤساي دولت و مجلس است كه نزديك به دو هفته قبل و با اشاره به شرايط حساس كنوني ايراد شده بود. رهبر انقلاب در همين ديدار تأكيد كرده بودند كه دولت و مجلس به جاي پرداختن به بحث هاي بي حاصل، تمامي امكانات و توان خود را براي رسيدگي به مسائل مهم و حياتي كشور و مخصوصاً مقابله جدي با پديده گراني و رفع اين مشكل از چرخه معيشتي اقشار كم درآمد و محروم به كار گيرند.
15 بهمن 1391 را می توان بعنوان روزی ویژه در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران دانست.
روزی که در آن، حواشی جلسه استیضاح آنقدر از متنش فراتر بود که کم اهمیت ترین آن رأی عدم اعتماد نمایندگان مجلس به وزیر کار، تعاون و راه اجتماعی بشمار می رفت!
نکته جالب توجه و البته تشنج آفرین این جلسه را می توان در پخش صوت و فیلم که از طرف رئیس جمهور پخش شد، جستجو کرد!
اما تنها با گذشت چند ساعاتی از پایان جلسه استیضاح، پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری با گزینش بخشی از اظهارات احمدی نژاد، مشروح سخنان وی را منتشر نمود.
در این مطلب که با عنوان «اگر دولت و مجلس در یک راستا باشند، سرعت پیشرفت و بازدهی بالا می رود» انتشار یافته، تمامی سخنان رئیس جمهور به جز بخش اصلی آن که همان ماجرای پخش فیلم باشد، انعکاس یافته است که این در نوع خود اقدامی عجیب و تعجب برانگیز بنظر می رسد!
نکته قابل تأمل در اقدام تعجب برانگیز سایت ریاست جمهوری به منظور عدم انتشار سخنان رئیس متبوعشان از دو منظر قابل تحلیل است.
اول آنکه شاید به دلیل حفظ وحدت و جلوگیری از تفرقه افکنی در میان قوا این سانسور صورت گرفته است.
اما نکته دوم که احتمال واقعیتش افزون تر است، آنست که به علت سخنان مسأله دار رئیس جمهور و اظهارات خلاف واقع ایشان، این خودسانسوری صورت پذیرفته است!
به هر حال آنچه مسلم است انتشار گزینشی اظهارات جنجالی و احساسی رئیس دولت در پایگاه رسمی ریاست جمهوری را باید به فال نیک گرفت . سانسور سخنان رئیس جمهور از سوی گردانندگان president.ir حاوی این پیام است که شاید هنوز افرادی که مخالف تفرقه و جنجال و سوء استفاده از احساسات مردم هستند در نهاد ریاست جمهوری مشغول به کارند .
لازم به یادآوری است حذف بخشی از سخنرانی احمدی نژاد در جلسه ای رسمی که از سوی صدای جمهوری اسلامی پخش زنده شده توسط سایت رسمی دفتر رئیس جمهور ، پیش از این بی سابقه بوده است .
چه کسی است که نداند جمهوری اسلامی ایران به واسطه ایستادگی بر منطق اسلام که هویت آن دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است، حالا 33سال از عمر آن می گذرد و در این مدت با تمام توانش در برابر زورگویان عالم ایستاده است و با الگوگیری از شعار "هیهات من الذله" زیر بار ظلم نرفته است و در هر کجای جهان مظلومی مورد هجوم قرار گرفته ما به حمایت از او در برابر دشمنانش ایستاده ایم.
تردیدی نداریم که ایستادن در صراط حق هزینه هایی دارد و اگر کسی بخواهد به ارزشی دست پیدا کند ولی بهایی را برای آن نپردازد، همگان به او خواهند گفت زهی خیال باطل .
اما اگر با در نظر داشتن قیام عاشورا که نماد نهضت مقابله با ظالمان است بنگریم، پی خواهیم برد که حسین ابن علی (ع) بعنوان پیشوای آن نهضت در غربالی که انجام داد تنها 72 یار باوفا برای او ماندند و توانست با همان یاران اندک شمار ولی دریا دل، واقعه ای را در تاریخ ثبت کند که نقل آن در هر عصری مایه هراس ظالمان و امید مظلومان است......
ادامه مطلب....
ظاهرا سریال ترسناک "بگم بگم" به قسمتهای پایانی خود رسیده است .
اوج هیجان در قسمتهای آخر این مجموعه که کارگردانی آنرا محمود احمدی نژاد برعهده داشته و تهیه کنندگی اش توسط اطرافیان وی صورت گرفته برای ملت ایران به نمایش در آمده است .
پرده اول این سریال در 13 خرداد 1388 و در لوکیشن سازمان صدا و سیما استودیوی مناظرات انتخاباتی کلید خورد . نقش اول بر عهده محمود احمدی نژاد بوده و وی با ارائه مدارک و اسنادی در مقابل چشم میلیون ها بیننده اعلام کرد که قصد دارد افشاگری کند . از فرزندان هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری سخن به میان آورد و تصویر مدارک تحصیلی زهرا رهنورد را برای ثانیه هایی کوتاه به نمایش در آورد و بگم بگم های معروف خود را در اواسط مناظره با رقیبش کلید زد .
اما قسمتهای میانی این سریال نیز همچون دیگر سریال های تولید شده در داخل فراز و نشیب های متعددی داشت . در واقع افرادی که برخی قسمتهای آنرا ندیده اند چیزی را از دست ندادند چرا که خط قرمز تعیین کردن و بگم بگم های معروف می رفت که به روندی تکراری در اکثر قسمتهای سریال تبدیل شود تا اینکه روز یکشنبه 15 بهمن 1391 و در جلسه استیضاح یکی از وزرای دولت دهم ، سناریوی این فیلم وارد مرحله تازه ای شد .
دکتر محمود احمدی نژاد -همان نویسنده و کارگردان مجموعه بگم بگم - اینبار نه در رسانه ملی و نه در نشست خبری و یا حاشیه افتتاح پروژه هایش بلکه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بگم بگم جدیدی را به راه انداخت اما غافل از اینکه طرف دیگر ماجرا نه میرحسین موسوی است و نه هاشمی رفسنجانی .
درست در لحظاتی که این سناریو به اوج خود رسیده بود رئیس جمهور خطاب به نمایندگان از در دست داشتن فیلمی سخن به میان می اورد که پشت پرده اختلاف ها و درگیری ها می داند و خانواده لاریجانی را یک طرف ماجرا قرار می دهد اما نمایندگان مردم در مجلس و در راس آنها علی لاریجانی در ژستی غیرقابل پیش بینی از احمدی نژاد می خواهند تا فیلم خود را از طریق مانیتورهای مجلس به نمایش عمومی در بیاورد و یک بار برای همیشه ماجرای بگم بگم های بلا تکلیف را شفاف کند .
فیلم به نمایش در می آید و به تبع آن واکنش های تند و متعددی از سوی حاضران در مجلس نشان داده می شود اما این پایان ماجرا نیست .
ظاهرا پس از آنکه لاریجانی به مقام دفاع از خود بر آمده و با الفاظی اختصاصی رئیس جمهور را به دلیل زیر پا گذاشتن شئونات اخلاقی و تهدیدهایش خطاب قرار می دهد ماجرا منجر به خروج قهر آمیز احمدی نژاد از مجلس منجر شده و از گوشه و کنار شنیده می شود قرار است فیلمهای جدیدی از برخی فسادهای پشت پرده توسط وی به نمایش در بیاید .
اما نکته ای که باید آنرا به فال نیک گرفت تغییر فیلنامه این سریال در بخش های پایانی آن است . جایی که احمدی نژاد و اطرافیانش تصور می کردند می توانند با "بگم بگم" های همیشگی خود اذهان عمومی را مشوش کرده و سران را در خوف رجا قرار دهند، اقدام غیر قابل پیش بینی لاریجانی و همراهی نمایندگان مردم، محتوای سریال تغییر کرده و از "بگم بگم" به "بگو بگو" تغییر پیدا کرد .
اینک باید در ماه های پایانی دولت دهم که به سرازیری انتخابات ریاست جمهوری می رسد منتظر ماند و به تماشا نشست که آیا مردم نویسندگی و اجرای احمدی نژاد برای بگم بگم ها را می پسندند، یا تقابل و ایستادگی دیگر مسئولین برای بگو بگو ها را ؟
اگر شعارها، دیوار نوشتهها و پلاكاردهای مردم ایران در دوره انقلاب تجزیه و تحلیل شود، این ادعا را ثابت میكند كه فساد دربار پهلوی یكی از عوامل اعتراض آشتیناپذیر مردم ایران بود.
یكی از عوامل بروز نارضایتی شدید از رژیم شاه، فساد بیحد و حصر دربار بود. فساد اخلاقی، تكبر و تفرعن، فساد جنسی، فساد مالی و فساد دینی تمام تار و پود دربار را درنوردیده بود. فساد با ظهور رژیم پهلوی در دربار همزاد بود، ولی در پایان عمر رژیم، به صورت یك فرهنگ حاكم درآمده بود.
در ابتدا رژیم سعی میكرد فساد دربار را به دلایل فرهنگی مردم مخفی نگه دارد و همین امر موجب شد تا خاندان سلطنت خود را از مردم پنهان و كمكم رابطه باریك خود را با مردم قطع كنند و دربار به یك اشرافیت و طبقهای تبدیل شود كه هیچ چیز بین آنان و مردم را پیوند نزند.
به ادامه مطلب بروید مطالب جالب خواهد بود...............
مدتهاست که انواع و اقسام چهره های خاص که زندگی به سبک اروپایی و غربی را می پسندند و با اندک تاملی نشانه های تهی بودن از دین در زندگی خصوصی شان نیز هویداست، تنها به بهانه ی جذب مخاطب بر صفحه ی تلویزیون ایران نقش می بندند. و از بیت المال به طور رسمی هزینه می شود تا سبک زندگی این هنجار شکنان جزیی از زندگی جوانان ایرانی گردد!
با خبر شدیم که مجری نامدار که در عرصه ی هنجار شکنی گوی سبقت را از همکاران آمریکایی خویش نیز ربوده است برای عرض تبریک و تهنیت نوروز 92 خدمت ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی خواهند رسید تا به خدمت ذهن دردمند مخاطب ارزشی هم برسند! چرا که این روزها اگر به آرمان ها و ارزش ها متعهد باشی همان بهتر که این جعبه ی جادویی را به فراموشی بسپاری وگرنه سرطان دغدغه خواهی گرفت...
عکسی که می بینید، در بندرعباس گرفته شده است. مادری با پوشش سنتی زنانِ هرمزگان، در حال وداع با فرزند خود است. فرزندی که عازم جبهه های جهاد است و شاید دیگر بازنگردد. زیبایی و شکوه تصویر، گویای عظمت حادثه ای است که در حال وقوع است.
جوانی که پاره جگر مادری است، داوطلبانه به معرکه امتحانی عظیم و پرخطر می رود و مادری که می تواند با تمام توانِ مادرانه خود، مانع از رفتنِ جگرگوشه اش شود، دستان زجر کشیده و خشکیده خود را با بوسه ای آسمانی، بدرقه راه جوانش می کند. جوانی که امیدِ فردای این مادر است، می رود تا فدای فردای دین و ملت شود.
جوانی که عصای دست مادرِ پیر خود است، می رود تا سلاحِ دفاع از عزت و شرف مردمش باشد. و در این فردایی که امروزِ ما است، این مادر و حماسه شرف مندانه اش، در کدامین گوشه حافظه تاریخی ما قرار دارد. اما بی شک، چشمانِ آسمان، این مادر را به خوبی به خاطر دارد و پاداش صبر غریبانه اش را خواهد داد.
به فدای لب عطشانِ حسین فاطمه
دلم می سوزد برای آن سیاست مداران غربی که ساعت ها بلکه سال ها برای جداکردن جوانان ایرانی از انقلاب، خود را به آب و آتش زدند و آخر این شد نتیجه اش!
دلم می سوزد برای آن نظریه پرداز آمریکایی که از موی بیرون زده و ناخن لاک زده ی دختران ایرانی نتیجه می گیرد که کار جمهوری اسلامی تمام است.
و این جوان اهل اسفراین، چه عالی تمام معادلات را بر هم زد.
شک ندارم که عشق به ولایت، حجابش را هم درست خواهد کرد.
به گزارش سرویس وبلاگ صراط، انعکاس در آخرین به روز رسانی خود نوشت:
اگر یادتان باشد وقتی ایران توانست پهپاد RQ170 را در داخل ایران به سلامت به زمین بنشاند .از این طرفی ها گرفته تا آن طرفی ها این اتفاق را از دید خود یک طور تفسیر میکردند.فراموش نمی کنم حتی بعضی از خودی ها هم تحلیل های عجیب و غریبی می کردند.
به طور مثال می گفتند این پهپاد را آمریکا تعمدا فرستاده که بیافتد دست سپاه ! چرا که روی این پهپاد امکانات جاسوسی تعبیه شده تا وقتی سپاه پاسداران این پهپاد را به داخل تاسیسات خود برد از آنجا اطلاعاتی را برای آنان ارسال کندیا بعضی ها می گفتند ایران توانایی و تکنولوژی چنین کاری را ندارد و اشتباه آمریکایی ها بوده که این پهپاد دست ایرانی ها افتاد .و اصلا بدرد ایران نمی خورد و باید طبق درخواست اوباما آن را به آمریکا برگردانیم.
لفظ «وحدت» تداعی گر قائل بودن تشریک مساعی در شئون مختلف است. وحدت و یکپارچگی از جمله واژه هایی است که در منظر کلی، مطلوب به نظر می رسند اما هیچگاه اتفاقات آنگونه که ما انتظار داریم به نتیجه مورد نظر، منتهی نخواهند شد.
در همین رابطه خداوند سبحان در مصحف شریف می فرمایند: «و اگر پروردگار تو میخواست، تمام کسانی که روی زمین هستند، همگی ایمان میآوردند» (سوره یونس / آیه 99)
برداشت برآمده از این آیه آن است که با وجود توصیه مؤکد قرآن کریم بر اتفاق و همدلی، نمی توان منکر اختلافات بود و وحدتی اجباری ایجاد نمود.
دهه فجربرتمام مسلمین آزادی خواه مبارک.................
آغاز دهه مبارک فجر و گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی در 12 بهمن، ما را برآن داشت تا جهت بازخوانی تاریخ و مروری دوباره برآنچه که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به عنوان آرمان انقلاب برآن تاکید داشتند، بپردازیم. به همین جهت، متن کامل سخنرانی تاریخی آن پیر فرزانه را جهت مطالعه دوباره اقشار مختلف منتشر می نماییم. متنی که البته طی سالهای اخیر عده ای سخنان کذب مدنظر خود را به آن نسبت داده بودند:
بسم الله الرحمن الرحیم ما در این مدت مصیبت ها دیده ایم، مصیبت های بسیار بزرگ و بعضی پیروزها حاصل شد که البته آن هم بزرگ بوده، مصیبت های زن های جوان مرده، مردهای اولاد از دست داده، طفل های پدر از دست داده. من وقتی چشمم به بعضی از اینها که اولاد خودشان را از دست داده اند می افتد، سنگینی در دوشم پیدا می شود که نمی توانم تاب بیاورم. من نمی توانم از عهده این خسارات که بر ملت ما وارد شده است برآیم، من نمی توانم تشکر از این ملت بکنم که همه چیز خودش را در راه خدا داد، خدای تبارک و تعالی باید به آنها اجر عنایت فرماید.
چندماهی است که بحث دوچرخه سواری زنان و دختران مجددا دستمایه اظهار نظر رسانههای داخلی و خارجی شده است. یکی از این رسانهها تلویزیون دولتی صدای آمریکا است.
این شبکه ضمن پرداختن به موضوع دوچرخه سواری دختران و زنان ایرانی، برخی از صحبتها و نظرات تکراری و بارها گفته شده پیرامون این موضوع را دوباره بر روی آنتن منعکس ساخته است.
اگرچه برنامه با این سوال که "چرا دوچرخه سواری زنان تبدیل به موضوعی شده که دولت و حکومت در آن امر و نهی کرده و تصمیم گیری می کند؟" آغاز میشود، اما تنها چیزی که در طول برنامه به آن پرداخته نشد، پاسخ به این سوال میباشد.
میلاد پیامبراکرم (ص)وامام صادق(ع)برتمام مسلمین جهان به خصوص شیعیان مبارک باد..........
... در بحبوحهي جنگ جمل، مولاي متقيان، به زبير فرمودند: «آيا به خاطر نداري كه رسول خدا فرمودند: روزي فراخواهد رسيد كه تو در توطئهي قتل پسر عمّ من مشاركت خواهي كرد و تو در پاسخ به خداي سبحان قسم خوردي كه هرگز چنين نخواهي كرد؟» زبير عرض كرد:آري به خاطر دارم. امام علي(ع) فرمودند: پس چرا دست از قتال با ما برنميداري؟ زبير كه با به خاطر آوردن اين خاطره سخت به ترديد افتاده بود و اي بسا قصد ترك معركه داشت، به ناگاه با فرزند خبيثش؛ عبدالله كه بيترديد از منافقان بود مواجه گشت. عبدالله كه ترديد پدر را يافته بود به او گفت: «اي زبير! قسمت را بشكن و به كفارهاش غلامت را آزاد كن!» ...
در حالی که فتنه انگیزی های ایالات متحده آمریکا و شرکای غربیش چهره منطقه را ناآرام کرده است و هر روز اخباری مبنی بری جنایت وحشیانه جدیدی از سوی مزدوران مسلح در سوریه که بصورت مستقیم از سوی کاخ سفید حمایت می شوند به گوش می رسد باراک اوباما دور جدید ریاست جمهوریش را آغاز کرد.
یکی از سایت های ضد انقلاب در جدیدترین اقدامش برای دمیدن بر کالبد مرده فتنه گران اقدام به انتشار تصاویری مبنی بر عدم افزایش دارایی موسوی در دوران نخست وزیری وی نموده است و با اتکا به آنچه که آن را ساده زیستی خوانده است قصد دارد تا به مخاطب القا کند میرحسین شخصی صالح است و ادعاهای او در سال 88 مبنی بر تقلب در انتخابات صحت داشته است.
یکی از سایت های ضد انقلاب در جدیدترین اقدامش برای دمیدن بر کالبد مرده فتنه گران اقدام به انتشار تصاویری مبنی بر عدم افزایش دارایی موسوی در دوران نخست وزیری وی نموده است و با اتکا به آنچه که آن را ساده زیستی خوانده است قصد دارد تا به مخاطب القا کند میرحسین شخصی صالح است و ادعاهای او در سال 88 مبنی بر تقلب در انتخابات صحت داشته است.
یکی از سایت های ضد انقلاب در جدیدترین اقدامش برای دمیدن بر کالبد مرده فتنه گران اقدام به انتشار تصاویری مبنی بر عدم افزایش دارایی موسوی در دوران نخست وزیری وی نموده است و با اتکا به آنچه که آن را ساده زیستی خوانده است قصد دارد تا به مخاطب القا کند میرحسین شخصی صالح است و ادعاهای او در سال 88 مبنی بر تقلب در انتخابات صحت داشته است.
سه سال است که از حماسه شگرف 9 دی می گذرد. حماسه ای که در شرح عظمت و توصیف شکوه آن سخن ها گفته اند و صفحات نگارده اند.
نهم دیماه 1388، یوم الهی بود که "بأبی انت و أمی یا حسین" ایرانیان ولایتمدار را به منصه حضور رسانید و فاتحه نفاق را خواند و فتنه محتضر را به خاک سپرد.
اما ماجرا از کجا آغاز شد و بدعت اخضر نامیدن عاشورای احمر، چگونه شکل گرفت؟!
پس از شکست اقدامات فتنه گران در طرح شعارهای انحرافی در «روز قدس» و به خیابان کشاندن هواداران در «13 آبان»، روز «16 آذر» نیز با حضور قاطع دانشجویان انقلابی، به روز شکست سبزپوشان تبدیل شد.
عضو شورای اسلامی شهر همدان که عکس بی حجاب خود را بر روی صفحه خود در فیس بوک منتشر کرده بود، صفحه خود را از این شبکه اجتماعی حذف کرد.
به گزارش پایگاه خبری صراط، به دنبال انتشار تصویر بیحجاب یکی از اعضای شورای شهر همدان در صفحه شخصی فیسبوک و واکنش های برخی از مسئولان همدان نسبت به این موضوع، مهرنوش نجفی راغب صفحه شخصی خود در این شبکه اجتماعی را حذف کرد.
یک سایت منتسب به جنبش دانشجویی اخبار و عکس های مستهجنی منتشر می کند که در فقط در سایت های پورنو و غیراخلاقی دیده می شود. این در حالی است که این سایت از فیلترینگ مصون مانده و آزادانه به فعالیت خود ادامه می دهد.
به گزارش پایگاه خبری صراط، سایت ظاهرا خبری «ب-خ» اقدام به انتشار تصاویری کرده است که انعکاس بی حیایی و بی عفتی است و به نظر می رسد انتشار این تصاویر در وب سایت مورد نظر که کاملا سیاسی است به جهت جذب مخاطبان بیشتر برای دیده شدن باشد.
همگان بیاد دارند در دوران جنگ تحمیلی رزمندگان سپاه اسلام با دست خالی چگونه رژیم بعث که عصاره قدرت تمام مستکبران عالم بود را زمین گیر کرد، حالا سالهاست که از آن روزگاران می گذرد اگر در دهه شصت کشورهای جهان از فروش سیم خاردار به ایران در هراس بودند، در شرایط امروز ایران شاهد هستند که ماهواره های ایران هر از چندگاهی یکی پس از دیگری سوار بر ماهواره برهای تماما بومی می شود و راهی فضا می گردد.
بعد از وقابع تلخی که در ماه های پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 در کشور به وقوع پیوست، آخرین صحنه بازی فتنه گران ظهر عاشورای همان سال بود که دیگر کاسه صبر مردم لبریز شد و نسخنه فتنه گران را در 9دی ماه 88 در هم پیچیدند.
اما انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر رافت اسلامی و نظر به محاکمه خیابانی موسوی و کروبی ، که در 9 دی ماه توسط مردم برگزار شد، تصمیم گرفت مجازات آنها را به حداقل برساند و تنها به حصر خانگی آنها بسنده کرد.
حضرت آيت الله خامنه ای با تأملی در حوادث دوران انقلاب و سه دهه اخير، درس آموزی از مناسبتهای ماندگاری همچون قيام 19 دی را ضروری دانستند و خاطرنشان كردند: برخی، پيروزی ملت بر رژيم پر كبكبه و مغرور طاغوت و خارج شدن ايران عزيز از چنبره حقارت آميز سلطه امريكا را امری محال می دانستند اما به ياری پروردگار رژيم سلطنتی در ايران به زباله دان تاريخ رفت و جمهوری اسلامی و ملت ايران با استقلال كامل در مقابل امريكا، در چشم جهانيان به ملت و نظامی تبديل شدند كه نامشان ملتهای جهان را به وجد می آورد.
ماسال نیوز: سفر فائزه هاشمي رفسنجاني از محکومان پرونده فتنه 88 به کشور انگلیس گویا قرار است نظیر سفر برادر بزرگترش مهدی که از قضا او هم از متهمان اصلی حوادث سال 88 است زمانی طولانی به خود بگیرد.
سرانجام پس از ۱۵۹ روز اسارت، ۴۸ زائر ايراني ربوده شده به دست گروههاي مسلح در سوريه آزاد شدند.
سوريه در ۲۲ ماه اخير به دليل دخالتهاي خارجي با مجموعهاي از چالشهاي امنيتي و سياسي همراه شده است. كشورهاي عربي، غربي، تركيه و صهيونيستها براي نابودسازي سوريه اقدام به اعزام گروههاي تروريستي به اين كشور نمودند كه نتيجه آن نيز كشتار هزاران نفر از مردم و نيروهاي نظامي اين كشور بوده است. اين گروههاي تحت حمايت غرب حتي اتباع ساير كشورها نيز هدف قرار دادند كه از آن جمله ربودن ۴۸ زائر ايراني بوده است. اين گروهها به نيابت از غرب تلاش داشتند از اين مسئله براي تخريب روابط ايران و سوريه و نيز باجگيري از تهران در روند مذاكرات هستهاي بهرهبرداري كنند. به رغم تمام طراحيهاي صورت گرفته آنها نتوانستند به اهداف خود دست يابند و در نهايت پس از ۱۵۹ روز اسارت با تدابير اتخاذ شده از سوي ايران و سوريه زائران ايراني آزاد گرديدند.
عنوان مطلب بسیار محرمانه می باشد...!؟
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي، صبح امروز (سه شنبه) در جمع هزاران نفر از مردم متدين و انقلابي قم، پيامدهاي مبارك و تعيين كننده قيام 19 دي مردم قم را جلوه هايي از تحقق وعده هاي صدق الهي خواندند و با تأكيد بر ايستادگي و هوشياري كامل در مقابل طرحها، روشها و حركات دشمن بويژه در قبال انتخابات خرداد آينده، نكات مهمي را درباره وظايف مسئولان، خواص، مردم، رسانه ها و كساني كه قصد نامزدي در اين انتخابات را دارند بيان كردند.
زندگی مشترک در قالبی غیر از ازدواج، سبکی از زندگی نیست که اکثریت مردم ایران آن را بپسندند، ولی در برنامه گذشته "نوبت شما" در تلویزیون فارسی بی بی سی، این گونه به مخاطب وانمود شد که اکثریت مردم ایران با این روش موافق اند.
به گزارش صراط تلویزیون BBC فاسی در برنامه نوبت شما سعی داشت با طرح موضوع سبک زندگی زناشویی، قالبی غیر از قالب ازدواج را مورد قبول ایرانیان برای یک زندگی مشترک معرفی کند.
دانلود فیلم بالینک غیرمستقیم....
www.seratnews.ir/files/fa/news/1391/10/18/46566_408.flv لینک دانلود
پس از باقری لنکرانی و صفار هرندی و مصطفی پور محمدی و منوچهر متکی، این بار نوبت تنها زن کابینه بود که از قطار سریع السیر دولت پیاده شود و راهش را از مسیر مهرورزان خدمتگزار جدا کند.
شاید باورش هم برای وحید دستجردی سخت بود. رئیس جمهوری که روزی وی را «تنها مرد کابینه» خطاب می کرد، دیگر روز حکم عزلش را در دستش بگذارد!
چند روزی بود خبر برگزاری نشست جبهه پایداری نقل زبان رسانه ها شده بود تا اینکه عصر دیروز این مراسم با تمام حاشیه های قابل توجهی که داشت برگزار شد و به نوعی این تجمع تداعی گر فعالیت های انتخاباتی جبهه پایداری در ایام قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.